Sta in Bucuresti din cate stiu eu.Nu mai stiu numele ca ti-l ziceam... are o pizzerie a lui si acolo il poti gasi. Cauta si tu detalii pe net despre el ca o sa gasesti.
Pai i-a si tu legatura cu actorul poate sa fie si pe retele de socializare asta daca folosesti asa ceva daca nu cauta pe internet ce actor te intereseaza din serial si asta e tot mie unul mi-a placut serialul imi pare rau ca numai este tare mi-as dori sa faca un proiect nou nout ca la bloc este de domeniul trecutului numai vor sa il readuca la viata odata finalizat asa ca sa faca altul daca mai au chef si daca se poate la pro tv ca de kanal d prima tv sunt satui au avut doua proiecte la fel nu a mers nici unul mai mult gasca si nimeni nu-i perfect adica singurul serial longeviv e trasnitii in momentul de fata dar la asa ceva nu pot sa ma uit nu imi place deloc o porcarie de serial a ajuns sa fie longeviva nu am zis spus ca nu le apreciez munca mai ales ca ei sunt altfel ei accepta sa joace la varsta lor nu se plang ca au imbatranit e drept au si mostenitori din spate cand ei nu vor mai putea sa mai joace sa mai apara si ei din cand in cand dar le vor ceda locul copiilor lor la un moment dat