| ゼロの a întrebat:

Salut stiti cumva de ce cate o data am viziuni chiar acum 2 min am avut una cu un avion prabusit in muntii Anzi. Dac nu ma luati in serios va raportez.
Si de parca nu ar fi de ajun unele dintre viziuni se indeplinesc. Dar acestea ma streseaza pentru ca vad doar accidente groaznice si nu ma pot concentra iar daca incerc sa ies din viziune a doua zii ma imbolnavesc tare cu febre peste 39. Ajutor nu mai pot rezista.

Răspuns Câştigător
| anutza a răspuns:

In primul rand vorbeste cu parintii tai si du-te la un doctor
Uneori aceste viziuni sunt efect al imaginatiei noastre determinate de filme horror, ascultarea unor stiri, muzica hard rock etc
http://www.azsromania.org/Experiente/index.htm

6 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Deci nu te uiti la filme si nu asculti muzica. in conditiile astea e normal ca imaginatia ta incearca sa compenseze pentru viata plicticoasa pe care o ai.

| Delicv3nt a răspuns:

Da am vazt filmul parca se numea Accident`s paranormal s`au ceva un genu.si despre avionul prabusit am vazut la stiri.winking

| crooxel a răspuns:

Ai vorbit cu ai tai?
poate e din cauza muzicii care o asculti si a filmelor la care te uiti sau poate... din cauza prietenilor tai

| J3nnif3r a răspuns:

Du-te la doctor
sau incearca sa iti pr5ovoci sg viziunile adica gandeste-te /straduieste-te sa afli ce va fi in viitor poti face asta prin meditatie asa am auzit
succes

| flowerpower12 a răspuns:

Ar trebui sa mergi la medicwinking

| ゼロの explică:

Pai crooxel sa stii ca eu nu prea am prieteni si nici nu ma uit la filme ma uit la desene.Muzica ascult doar la nuntiile la care ma duc cateodata deci nu poate fii din cauza asta.