| aldore_6019 a întrebat:

Salut, stiu ca am mai pus o intrebare ca asta dar vreau sa mai intreb o data despre un site.
Ce parere aveti despre blogul http://natura-animalele.blogspot.com/
PS:Cei care vor sa se amuze pe seama mea facand glume proaste si cei care vor sa injure mai bine sa nu raspunda!

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Am intrat pe blog si am citit articolele. O incercare laudabila, dar care necesita imbunatatiri, cred ca esti foarte tanar. Trebuie sa fii mai atent la formulare si la gramatica, inca faci greseli, de exemplu "sustinene" se scrie "sustine-ne", "solutii" se scrie cu doi i "solutii", "l-am " se scrie "l-am" etc. Inainte de a publica articolele ar fi bine sa le revezi si corectezi, in asa fel incat sa sune bine si sa nu aiba greseli. Succes si numai bine!

| DragonFLoW a răspuns:

Sincer, daca cineva vrea sashi bata joc de tine o s-o faca, n-o sal opresca faptul ca tu i-ai zis sa nu. Oricum parerea mea : blogul este cum sa zic... slab, solutiile sunt prea generale, cei care au postat inca nu sunt constienti de tot ce presupune economisirea apei, protejarea mediului. "sa le aruncam pe drum sau in lac cum fac altii. " putea sau puteai mai mult aici. Sincer acum blogul tau nu convinge pe nimeni. Ti-as propune sal refaci, si sa iei ep cineva care stie multe si "multe cuvinte " ( adica are un vocabular mai bogat ) sa te ajute.
Oricum dupa ce am citit cam tot cei pe acolo, am observat ca voiu/tu/cei care au facut blogul nu stau asa bine la capitolul informare, pe scurt stiti putine.
Iar solutiile care le gasiti, sunt nepractice, nimeni n-o sa foloseasca Airpod, in primul rand cred ca costa o caruta de bani, are putine locuri, si sa mai vorbim de viteza sau comfort? oamenii no sa se duca la munca cu Airpod. Mai ales ca marile companii de petrol au grija sa impiedice orice miscare revolutionista in ecologie, u stiai ca sunt ani buni de cand masina electrica a fost inventat? de ce nu a fost pusa in functiune? Aceste companii ar fi avut de suferit.
Succes in ce vrei u sa realizezi, nu o sa faci decat munca in zadar, voluntariat peste voluntariat, ceea ce o sa iti ajute doar dosarul cand te duci la facultate poate. Eu te indemn cu toata inima sa renunti ca n-are rost.