Buna! Si eu am 10 ani si vreau ceva frumos, daca vrei o jucarie uita-te pe net pe siteul :www.jucariisicadouri.ro Sper sa iti placa mai cauta pe net si daca vrei poti sa imi ceri id-ul as vrea sa vorbesc cu o fata de 10 ani poate iti dau idei Te rog Funda din toata inima mea Multumesc:*
Nu exista Mos Craciun... Nu crede in el, crezi in bugetul parintilor tai.
Pt varsta ta iti recomand un PSP / PS3 /Xbox 360
Nu esti nebuna, si noi nu avem de ce sa radem de tine.E frumos sa crezi in Mos Craciun.La copii cand vine Mosul e partea ce-a mai frumoasa din perioada de iarna.
Idei de cadouri:
-un urs mare de plus
-un bebe de jucarie
-daca iti plac pisicile poti sa-ti iei o pisica care:miauna, se misca, toarce etc.Iti spun eu un exemplu :la Metro si la magazine mai mari o sa gasesti un model de pisica asemanatoare dar care face mai mult decat ti-am zis eu.Si daca o sa-ti placa ii poti scrie la Mos Craciun cum se numeste si pote o primesti.Eu nu mai stiu sigur cum se numeste dar cred ca se cheama Pisica inteligenta.
Daca ai 10 ani eu ti-as recomanda sa-ti doresti un atelier de creatie handmade adica:in care sa faci bibelouri de hartie felicitari si multe alte frumuseti,... daca nu jocuri logice gen nu te supara frate sah... daca nu, un urs mare si pufos
Si eu am 10 ani, si cred in Mos Craciun. In primul rand ai putea sa iti doresti sanatate si o papusa sau ceea ce iti doresti.