Trebuie sa te iubesti asa cum esti tu. Fiecare om are un defect fizic.
Si eu am multe defecte, dar sunt fericita cand vad ca altii au defecte legate de mentalitate, si se mai dau si mari, si nu se uita in gradina sa.
Am invatat sa ma iubesc si sa ma accept asa cum m-a inzestrat natura, si am mai invatat ca nici o persoana nu e perfecta, nu exista perfectiune si nici nu o sa fie si ca cineva o sa se indragosteasca de tine, o sa te accepte si o sa te iubesca asa cum esti tu, cu calitati dar si cu defecte pentru ca pentru acel om o sa fi perfect. Iar daca tu nu te iubesti asa, te accepti, cum poti sa le ceri altora sa te accepte? Fi mandru cu corpul tau, iar odata ce o sa fi mandru, o sa vezi ca nu o se mai lege nimeni de tine.
In popor exista un mit conform caruia nasosii si talpalaii (cu piciorul mare) sunt mult mai dotati decat restul. Aminteste-le si lor daca nu stiu sa vezi cum vor reactiona si cine va rade la urma.
Eu personal când mă fac de râs sau cineva se leagă de aspectul meu, mă auto-ironizez și eu puțin sau le răspund sfidător, de exemplu dacă cineva spune că ar fi ok dacă aș mai slăbi vreo două kilograme, le spun că "planeta are nevoie și de fete pufoase, nu doar de schiloade" sau "păi, dacă am mâncare acasă, ce să fac?" Oricum, prietenii tăi o să dea înapoi dacă văd că și tu ești conștient de nasul tău și râzi de el cu un "ce să-i faci, soarta", "nimeni nu-i perfect, dar mai bine cu nasul meu decăt cu... ăla al tău" sau, cum am făcut și eu, ai putea spune "n-ar mai avea lumea farmec dacă nu ar exista nasuri mari. Cum ar fi fost copilăra fără Pinochio?". În concluzie, nu mai acorda atâta importanță acestei probleme și încearcă să găsești și tu hazul situației
în plus, asta e fain la oameni, că fiecare are o chestie diferită, nicio persoană și niciun nas nu e la fel
anonim_4396 întreabă: