Buna, da ar fi super, in alte tari asa e,
mi-a spus o pr ac ea nu fol caiete, scrie numai pe laptop DAR trebuie sa le cumpere elevi ....nu toti isi permit.
1.E o prostie care nu va fi acceptata niciodata.
2.Schimba poza de la profil.
Pa Pa
Te caut. Si cand te gasesc ai belit ****.
Asa ca nu te mai da smecher ca in fata mea nu tine intelegi.
Si nu ma faci tu pe mine Copil. Si sa nu iti para rau de mine. Ca eu sunt normal fata de tine. Asa ca nu ma face sa te caut. Ca ma pis si pe tine si pe neamu tau de tigani imputiti nespalati si distrusi de soarta.
Nu stii sa faci altceva decat sa injuri ca un taran needucat si singura parere pe care o am despre tine sa stii ca nu-i una de intelectual si nu prea pari sa fii prea normal pentru ca un om normal nu incepe sa ameninte si sa injure. din asta nu am ce sa inteleg decat ca tu esti un taran nespalat si distrus de soarta. si recunoaste ca nici nu ma cunosti. degeaba ameninti ca fata in fata nu ai sanse impotriva mea
Nu ai chef sa faci dialog cu mine? ma simpaticule tu ai lasat comm la intrebarea mea. du-te cu vaca pe camp. ti-a bagat si tie mama ta internet si te dai smecher Nici macar nu ma cunosti ca sa ma judeci...du-te dracu de prost ca nu ai tu vorbe d`astea cu mine mai treci pe la scoala... (Nici nu pot sa te jignesc spunand ca esti animal pentru ca si cu un animal poti sa te intelegi mai bine..marsh in p*** mea d`aici pishamas pe mama ta cand ti-a dat ea salam sa mananci. cred ca ti-am dat prea multa atentie. psihopatule.
Aşa ceva o să se întample, doar peste 30 de ani, când tehnologia, o să fie... mult mai dezvolatată! Când, laptop o să aibă şi cerşetorii de pe stradă! acum, ia imaginează-ţi fiecare şcoală din românia care, fiecare elev din toate şcolile, câte un laptop, cred că am intra în criză şi mai tare, dacă se va implementa aşa ceva...
Nu trebuia sa ne spui si cum te-a oprit profa` de fizica si cum te-a dus la cancelarie etc. ideea e buna. ul laptop e aprox. 15 milioane. inmultit cu numarul elevilor rezulta o suma f mare. cine plateste?
Normal ca ar fi super.
Dar nu cred ca ar fi sanse ca profesorii sa fie de acord si ministerul.
Asta a fost compunerea mea @ultima lucrare scrisa. =d
OFC IT WOULD BE FUCKING AWESOME!