Te-ai gandit ca transferul de la o filiera, profil, specializare la alta presupune, conform Regulamentului, examene de diferenta?!( vezi sectiunea "Transferul elevilor" din Regulament:http://www.gscfr.ro/regulamente/r-o-f-u-i-p/)
Daca acum, in clasa a 9-a, nu ai reusit sa ai medie mai mare decat ultimul promovat din clasa la care vrei sa te transferi, vei putea, oare, in clasa a 10-a, sa scoti o medie mare + examenele de diferenta?
Este o o intrebare la care singur va trebui sa-ti raspunzi si, in functie de cat de mult iti doresti, vei reusi sau nu. Succes!
Succes la transferare, dar dupa parerea mea mai bine inspector la Garda de Mediu decat asistent social sau psiholog
Sanatate!
Cand te transferi nu mai tine nimeni cont de medie,asa ca te poti transfera mai tarziu.
De la profilul Protectia Mediului poti sa ai multe meserii,de exemplu mergi in controale si dai amenzi etc, insa de la profilul Stiinte Sociale nu stiu ce meserie, in afara de psiholog, poti sa faci. Sfatul meu este sa ramai unde esti, insa asta depinde de tine.Succes!