| LoveMusic a întrebat:

Sunt nouă şi aş vrea să ştiu ceva concret despre cum se primesc punctele. big grin Mulţumesc!

Răspuns Câştigător
| fluturas a răspuns:

Salut si bine ai venit pe site happy
aici nu stam pentru a castiga puncte, ci pentru a acorda ajutor big grin. parerea mea big grin
si vezi ca in stanga ai " logat ca RoZz & MoOv"imediat mai jos cu portacaliu este " vizualizare profil " dai click acolo si iti apare profilul tau big grin, ->la profilul tau ai scris pe prtocaliu " PUNCTAJ" dai click pe punctaj si iti apare punctajul tau big grin
punctajul il primesti pe raspunsuri, pe voturile ( folositor, inteligent ) care le primesti si pe voturile care le acorzi big grin kiss

4 răspunsuri:
| Zodiac a răspuns:

Daca ai intrat pe forum ca sa faci puncte e trist...noi ne ajutam unii pe altii(experienta)...Ca sa-ti raspund la intrebare.ca sa primesti puncte trebuie ca sa raspunzi la intrebari.

Peace

| fluturas a răspuns:

Salut si bine ai venit pe site happy
aici nu stam pentru a castiga puncte , ci pentru a acorda ajutor big grin .parerea mea big grin
si vezi ca in stanga ai " logat ca RoZz & MoOv"imediat mai jos cu portacaliu este " vizualizare profil " dai click acolo si iti apare profilul tau big grin , ->la profilul tau ai scris pe prtocaliu " PUNCTAJ" dai click pe punctaj si iti apare punctajul tau big grin
punctajul il primesti pe raspunsuri , pe voturile ( folositor , inteligent ) care le primesti si pe voturile care le acorzi big grin kiss

| alexadriann a răspuns:

Daca dai raspunsuri primesti puncte

| LoveMusic explică:

Bineinteles ca nu am intrat pentru puncte happy Am facut contul pentru a ajuta si, la randul meu sa fiu ajutata! Daca aveti parerea ca am intrat ca sa acumulez puncte, foarte rau! big grin Multumesc de ajutor!