| Alexandru_3604 a întrebat:

Sunt rapper, si am 15 ani, dar nu gasesc o porecla sau un nume ca sa ies in evidenta, cum ar fi(eminem, arssura...)dar astea sunt cunoscute! Aaaa si cum ar trebui sa ma comport. Ma cheama Marius!

26 răspunsuri:
| miauu a răspuns:

Yazaky
rappy

| spot a răspuns:

Cum adica cum ar trebui sa te comporti? lasa-mi un id pe pm si vorbim.

| Dyingfetus a răspuns:

Marsurr, Mense, Maarsus, Menses, Mariusezz
Trebuie sa ai blugi lasati
Si sa vorbesti cu "omule, men, eu, baby"

| teddutzu a răspuns:

Incearca sa faci o combinatzie intre : numele tau si al mamei; numele tau si al tatalui; numele ta si al animalului de casa; numele tau si al prietenei... oricum, intelegi ce vreau sa spun!

| xmellox a răspuns:

Nu stiu, inverseaza-ti numele si iese Suriam laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Marionel, nu stie el de Cedrea, sau poate l-a vazut bagand cu Puya, cine stie. Oricum, tipu' i-a dat inteligent aluia care-l sfatuia, mai mult la misto, cred, sa-si puna numele de M-dog. Repari, tata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut Marius! SI Eu Sunt Rapper, Cel Mai Bine Cautati Tu O Porecla Singur Dar Sa Fie Ceva Ce Te Reprezinta Pe Tine, Vezi Tu Gandeste-te Bine Ce Te Reprezinta Si O Sa Reusesti!winking Pace!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fi original frate...gandestete tu la o porecla pentru tine...nu trebuie sa gandeasca altii pentru tine si frate odata pentru totdeauna rappu ii un stil de viata nu se rezuma doar la injuraturi cum cred majoritatea si apropo 60% din rapperi de azi se imbraca larg doar ca sa fie ei smecheri daca pui un rapper sati zica un cantaret de rapp iti spun eminem, 50 cent, puya ca doar astia apar la TV nici nau auzit de cedry2k, bibanu, vescan, rappy etc

| Cucea_Alex_1991 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce-s aia frate mai buni sunt ice cube snoop dogg 2Pac men ai uitat de legende nas, westside connection frate astia canta rapp

| Cucea_Alex_1991 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu stiti nimic fratilor daca vreti sai dati un sfat nu-i ziceti da cedryk sau cum naiba il cheamba ala ii swag nu canta hip hop canta doar pentru bani ziceti sa asculte 2Pac, biggie, snoop dogg, west side connection de acolo vezi cum sa reactionezi

| Anonimus197568 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cred ca tu esti cel mai prost copil dupa parerea mea.Scuze ca iti zic dar tu ce asculti la muzica rap doar ritmul nu? Mesajul nu il asculti sau nu stii engleza ca sa intelegi mesajul din piesele lui eminem.
Cine e cedry2k? bibanu? Am auzit de ei si imi doresc sa nu fi auzit
Omule Eminem canta despre copilarai lui nefericita si despre mama lui alcolica despre pierderea celui mai bun prieten al lui 2pac si a luptat mult ca sa ajunga acolo sus si NIMENI NEVER nu v-a ajunge ca el.Despre ce canta aia? Despre ce bine e sa fii drogat
Asculta frate legendele rapp-ului nu astia romani ca astia canta ca sa faca bani Eminem canta si isi exprima sentimntele de asat e iubit de toata lumea
EMINEM THE KING OF RAP

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Marius... hmmm si eu ss raper dar ma multumesc cu numele meu adevarat nu cu a doua personalitate, asa ca lasate frate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scuza-ma ca spun asta, dar tu nu esti rapper, un rapper adevarat nu are nevoie de altii sa ii spuna cum sa se comporte, cum sa iasa in evidentawinkingel are stilul lui, fiecare are modul lui de a se comporta, de a ''iesi in evidenta''. Si inca ceva, nu ai nevoie de un nume sa pari mai interesant, esti bine cum esti.Sa te comporti normal, asta depinde de situatie. Un rapper nu are nevoie sa posteze asemenea intrebariwinking...si aici, vorbeste cine are habar de aceasta cultura hip hopwinking...pacewinking:*big hug si probabil din cate ai observat sunt fatalaughing

| Kosmin19 a răspuns:

Tu esti rapper?happy Faci Hip-Hop de ras happy... cica ce nume ar trebui sa-mi aleg si cum sa ma comporthappy.

| bloodandpride a răspuns:

De ce nu incerci pur si simplu MC-Marius.

| BRabbit a răspuns:

Poti incerca cum a facut cheddar bob din 8mile(mc bob):Mc Mar

| TudorPRK a răspuns:

Serios omule! Stiu ca ai postat de mult intrebarea dar nu ma pot abtine sincer.
Nu trebuie sa ceri sfaturi, trebuie sa fi tu insuti, sa ai stilul tau, sa te comporti si sa te imbraci dupa cum iti place, "sa te simti bine in pielea ta". O sa iesi in evidenta doar atunci cand esti diferit fata de restul si te doare in p*** de ce zice lumea fi ce gandesti nu trebuie sa gandeasca alti pentru tine.
Specr ca integeli ce vreau sa zic. MULT SUCCES!

| Alexandru_3604 explică:

Maryus_1996, pentru spot!

| Alexandru_3604 explică:

Apropo, cum se citeste m-dog?

| jo_2234 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa-ti spui M-dog, cum isi spun "fratii'' de culoare from the hood din USA. dar e doar parerea mea happy

| Gabyboi a răspuns:

Eşti jalnic! Cum zici ''că eşti rapper'' şi că ''cum să te comporţi'' poţi să te laşi de treabă! Porecla e care ţi-o dau prietenii, sau care ţi-o pui tu, nu să intrebi pe alţi oameni!

| Realism a răspuns:

Frate nu te supara.dar pe bune cum sa intrebi asa ceva si eu sunt rapper si nu mi-am ales numele un baiat mi-a zis asa o data mi-a placut si asa a ramas(numele meu e cel de la profil Realism)si in primul rand nu trebuie sa te comporti intr-un fel anume ca sa fi rapper bine conteaza putin conteaza ce atitudine ai cum te imbraci mai multe... sper ca o sa intelegi sall

| eoo_8981 a răspuns:

Esti penibil serios faci de ras rappul rappul e un stil de viata nu se invata sh niciodata nu o sa ti se spuna cum vrei tu ci doar cum vreau tovarashii tai daca ii ai sh niciodata nu trebuie sa ieis in evidentza trebuie sa rugumi in liniste esti mai copil ca mine de unde pana unde rapper? daca nici nu stii ce e cu tine? astept un raspuns pe masura

| andreeasara46 a răspuns:

Incearca Big Low(se citeste "Big Lau") sau Lil Bow("Lil Bău") sau C-Block ("Si-Block") sau Young...(si pui porecla ta deasupra punctelor daca ai) (se citeshte "iang...")