anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU
A mancat vreodata cineva caviar? Daca da ce gust avea? Este ceva wow? Merita incercat? Si de unde l ati luat sau in ce context l ati experimentat

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Am mancat de 2 ori la receptii spiceale.
Nu am fost deloc incantat, prefer o salata de icre cu ceapa, "ca la mama acasa" happy

Nici de trufe nu sunt prea incantat, prefer o mancare buna cu hiribe d-ale noastre.

Unii consuma caviar, trufe si alte "delicatese" considerate "de elita", se imbraca in haine scumpe o singura data, doar sa arate altora ca ei "au", isi pot permite.
Dar pe lumea din urma trec la fel ca si un om oarecare, chiar si boschetarii. Iar averea lor nu le scapa de "cosas" nici pe ei.

| anonim_4396 explică (pentru Bula):

Adevar graiesti!
Merci happy

| NLS a răspuns (pentru Bula):

Adevarul e ca sunt atatea mancaruri considerate delicatese, care unora chiar nu le plac.
Am gustat si eu caviar la o nunta, si de atunci am mai avut de cateva ori ocazia dar m-am tinut departe. Si eu prefer icrele de hering, stiuca sau crap, cu ceapa, fie facute in casa, fie din comert.
Mama e moarta dupa caracatite, calamari, si alte dracii exotice, mie mi-a scarba chiar si de peste.
Mananc doar ton in suc propriu, merluciu, cod, si file de somon afumat.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ca niste icre... ca doar icre sunt. Nimic extraordinar. Gasesti la Kaufland, Mega, Carrefour... 20-30lei 100g