| YahooMess1 a întrebat:

a venit vacanta si o sa plec la tara cu bunicamea... dati-mi si mie niste idei ce sa fac acolo, n-am nici calculator, nici televizor... vreau ceva de facut 2 luni mie si frica ca o sa mor de plictiseala sad.
funda + vot

3 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună!
Păi îţi poţi face prieteni noi şi mergi cu ei la plimbare prin sat, jucaţi fotbal, etc.
De asemenea, poţi face poze la peisaje, în natură.
Aparent nu prea sunt multe de făcut la ţară dar dacă te vei uita mai atent vei descoperi cât de multe lucruri frumoase poţi face.
Uite, încă o idee ar fi să îţi ajuţi bunicii câte puţin.
Gândeşte-te că acolo sunt mulţi pomi fructiferi. Poţi mânca vişine, cireşe luna aceasta şi struguri, nuci în august.
Citeşte câte ceva pentru anul viitor să fii pregătit, fă-ţi temele pentru vacanţă dacă ai aşa ceva.
Găseşti tu ceva de făcut, stai liniştit.
Gândeşte-te că vacanţele sunt perioade frumoase din viaţa ta şi îţi vei aminti cu drag de ele când vei fi adult.
Mulţi copii şi-ar dori foarte mult să aibă bunici la ţară şi să meargă la ei în vacanţă dar din păcate sunt nevoiţi să stea numai la oraş.
Deci consideră-te noroc şi fii mai pozitiv.
Vacanţă plăcută!
Pa-pa.

| Shavoo a răspuns:

Eu abia asteptam sa ajung la tara cand eram mic. Mergeam la peste, inotam in lac, mergeam la furat de porumb, de fructe. etc. Faceam tot felul de prostii. Daca ai anturaj acolo. n-ai cum sa te plictisesti. Depinde ce gasesti acolo. bunicii tai au cal? Ai mei n-aveau dar il cinsteam pe un vecin sa mi-l dea pe-al lui sa il calaresc. app. o bicicleta ti-ar prinde tare bine acolo. Distractie placuta!

| PandaGirl98 a răspuns:

Te distrezi cu copiii de acolo jucand carti, monopoly... poti sa citesti, sa te joci pe telefon, sa-ti ajuti bunicii(cred ca de asta ar trebui sa te duci), sa faci sport(daca esti mai plinut mai ales)...nu mai stiu big grin