| FreakingFish a întrebat:

Acum 2 saptamani niste baieti au venit la mine si au inceput sa ma ameninte si sa ma batjocoreasca, eu, logic i-am intrebat daca le-am facut ceva, acestia fara sa-mi raspunda la intrebare au actionat la violenta(am luat o bataie sanatoasa in ziua aia).
De atunci nu vreau sa mai ies din casa pentru ca nu stiu ce sa fac, sunt sigur ca baietii respectivi vor veni din nou sa ma agreseze.
Vreau niste sfaturi, ce ar trebuii sa fac? (si nu vreau sa actionez cu violenta, nu sunt genul oricum).

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Daca prezinti semne de violenta pe corp poti face un raport medic legal prezentat la organele de politie apoi le explici in ce loc ai fost batut, asa vor merge sa-i ia la raspundere, daca au peste 18 ani fac parnaie

4 răspunsuri:
| Jipa95 a răspuns:

Daca cu violenta nu vrei sa actionezi, eu daca ti-as spune sa te duci frumos la ei si sa-i rogi sa te lase in pace, probabil ti-ai mai lua o bataie zdravana. Orice ai face, tu ca si persoana, este egal cu 0 in fata lor, asa ca sngura solutie ramasa si cea mai sigura, du-te cu parintii la derbeii respectivi, sa-i mai ''sperie'' un pic data viitoare sa te lase in pace!winking

Peace!

| Daria00 a răspuns:

Spune-le alor tai despre ce s-a intamplat.Nu cred ca ai putea sa te duci la ei si sa te razbuni incercat sa ''ii bati'' si tu pe ei pentru ca nu ai avea sanse tu singur impotriva mai multor baieti. Anunta pe cineva si spune ce s-a intamplat. Politia i-ar linisti de tot.

| Copac13 a răspuns:

Sunt 3 solute
1. daca tot nu vrei sa te bati ia niste baieti mai mari si du-te la ei sa ii speri
2. daca aia au peste 14 ani du-te la politie ca poate sa ii trimita la scoala de corectie
3.nu ii baga in seama

| TheVintageReckless a răspuns:

In anumite cazuri, violenta rezolva totul.
in cazul de fata, trebuie sa stii sa te aperi.
o sa pari o pu$$y daca apelezi la ai tai, te faci de ras.
invata niste scheme de bataie, uita-te pe net, macar ceva de moment pana iei niste cursuri.
te inteleg, nu esti genul sa te bati, dar macar apara-te, invata sa fii barbat.
ca nu-i spui unuia de te ameninta cu cutitul de exemplu, sa rezolvati cu vorba...sunt tot felul de psihopati si trebuie sa fii pregatit oricand pentru situatii de genul.