| Ccrys1298 a întrebat:

Am 13 ani si imi place sa ma uit la anime-uri, dar parintii mei sunt de parere ca ar trebui sa renunt la ele pentru ca sunt mai mare. Eu personal nu vreau sa renunt deoarece nu sunt dependent, ma uit la cateva episoade cand nu am ce face. Voi ce credeti este normal sa ma uit la animeuri sau nu? Funda.

Răspuns Câştigător
| Roxy9809 a răspuns:

E absolut normal eu am 14 ani si ma uit in fiecare zi la animeuri (in spercial naruto).In plus eu sunt cam dependenta de ele laughing

7 răspunsuri:
| Chu a răspuns:

Eu am 16 si inca imi plac.si stiu si pe altii de 20+. care urmaresc asa ca nu mi se pare asa de anormalhappy
anime 4everblushing
happy
:X
pa-pa

| hello123 a răspuns:

E foarte normal.si eu am 13 ani si mama nu imi zice nimic

| 拉维尼亚 a răspuns:

E foarte normal. Eu ma uit la animeuri de cand aveam 4 ani, iar acum am 14. Animeurile sunt pentru toate varstele deoarece inveti multe lucruri bune din ele, capeti experienta de viata, iti formeaza caracterul, inveti multe despre oameni, devii din ce in ce mai atras de lucrurile artistice etc.

| NikolasXD a răspuns:

Lol daca iti plac dc sa nu te mai uiti

| RazaDeLumina a răspuns:

Absolut normal eu am 15 si ma uit toata ziua rolling on the flooris asa dependenta incat vreau sa ma mut in Japoniaoh go on

| eMiiau a răspuns:

Stai fara griji laughing eu am 15 ani si ma uit la anime-uri dar nu am de gand sa renunt prea curand la ele asa ca daca nu vrei sa te opresti sa te uiti la ele nu te opri, eu nu consider ca esti prea mare big grin

| Ccrys1298 explică:

Ma rog parintii mei au inceput sa imi zica asta deoarece varul meu de 20 de ani nu doarme toata noaptea ca sa se uite la elebig grin.