| AbrudanIonut a întrebat:

am 15 ani si va trebui sa port aparat dentar ceea ce ma intereseaza este:
Te doare cand til pune?
Te simti diferit in gura cu el?

7 răspunsuri:
| AndrikNebunik a răspuns:

Sal!

si eu am avut...big grin

pai. depinde ce fel de aparat ai!

daca e dala care se da jos prima data te vei simti tare aiurea dar aproape nu vei simti cand ti-l pune pentru ca si tu vei face asta foarte des!

daca ai dala care nu se da jos, o sa te doara putin cand ti-l pune, o sa dureze ceva... iar cand va termian te vei simti cam aiurea!

Ps: Noroc! pentru ca nu o sa poti spune unele litere.laughing ex: ca, t, etc...

Succes! :*

| Genesis29 a răspuns:

La inceput nu il vei suporta, te va durea, dar in timp te vei obisnui. In gura te vei simti diferit. Vei fi putin şâşâit, si te va dernja la vorbit.

| TheCritic a răspuns:

Depinde.Daca e mobil o sa ai un mic defect de vorbire si te poate durea dar si cel fix doare insa nu il simti chiar atat de tare in gura si o sa vorbesti normalbig grin

| R_8074 a răspuns:

La inceput e ciudat dar dupa aia te obisnuiesti, te doare putin daca ti.l strange prea tare

| eclipsegirl31 a răspuns:

Offff...noi si aparatele dentare. Si eu trebuie sa imi pun. Nu stiu daca te doare, dar o prietena de-a mea are si mi-a spus ca la inceput o deranja putin, dar acum s-a obisnuit.

| behappy a răspuns:

Si eu am avut cand eram mai mica.si.sincer...imi placea...ma simteam mai speciala.
Pe mine nu m-a durut big grin

| Sk8erGirl a răspuns:

Salut! Eu tocmai am scapat de aparatul dentar. La inceput te vei simti putin ciudat cu el ( presupun ca este din acela fix ) dar cu timpul te vei obisnui cu el. Sper ca ti-am fost de ajutor.Mult succes; x