Sal!
si eu am avut...
pai. depinde ce fel de aparat ai!
daca e dala care se da jos prima data te vei simti tare aiurea dar aproape nu vei simti cand ti-l pune pentru ca si tu vei face asta foarte des!
daca ai dala care nu se da jos, o sa te doara putin cand ti-l pune, o sa dureze ceva... iar cand va termian te vei simti cam aiurea!
Ps: Noroc! pentru ca nu o sa poti spune unele litere. ex: ca, t, etc...
Succes! :*
La inceput nu il vei suporta, te va durea, dar in timp te vei obisnui. In gura te vei simti diferit. Vei fi putin şâşâit, si te va dernja la vorbit.
Depinde.Daca e mobil o sa ai un mic defect de vorbire si te poate durea dar si cel fix doare insa nu il simti chiar atat de tare in gura si o sa vorbesti normal
La inceput e ciudat dar dupa aia te obisnuiesti, te doare putin daca ti.l strange prea tare
Offff...noi si aparatele dentare. Si eu trebuie sa imi pun. Nu stiu daca te doare, dar o prietena de-a mea are si mi-a spus ca la inceput o deranja putin, dar acum s-a obisnuit.
Si eu am avut cand eram mai mica.si.sincer...imi placea...ma simteam mai speciala.
Pe mine nu m-a durut
Salut! Eu tocmai am scapat de aparatul dentar. La inceput te vei simti putin ciudat cu el ( presupun ca este din acela fix ) dar cu timpul te vei obisnui cu el. Sper ca ti-am fost de ajutor.Mult succes; x
BloodyMaryBloodyMaryBlodyMary întreabă:
Tauwinking întreabă: