anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am cumparat saptamana trecuta o masina din Targu Mures. Am ajuns acasa am fost cu ea la service si nu are absolut nicio problema. Proprietarul a spus ca imi trimite niste acte de 2 zile si nu le-am primit nici pana la ora acuala.Intrebarea mea este : Pot inmatricula masina fara actul de vanzare-cumparare dintre firma si vechiul proprietar? Sau este vreo posibilitate sa o inmatriculez fara acest act? Fundasad

11 răspunsuri:
| oanaX a răspuns:

Acel act trebuia sa il iei pe loc! Poate declara masina furtata iar tu ar trebui sa eu innapoiezi, sa platesti despagubire si sa stai si la inchisoare pentru ca el nu are dovada ca tu ai dat bani pentru masina sau ca el ti-a vandut-o

| Lovedance144 a răspuns (pentru oanaX):

Am act ca a primit 12.000 de euro deci nu cred ca e vorba de asa ceva multumesc de raspuns oricum

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E ceva tare dubios cu masina aceea. Cred ca ar trebui sa mergi neaparat la politie, sa le povestesti situatia, pentru ca altfel tu poti iesi sifonat din poveste, mai ales daca respectivul pleaca din tara.
Trebuie verificata masina in baza de date, poate figureaza in strainatate ca furata.

| Lovedance144 a răspuns (pentru anonim_4396):

Am un var politist cu care am vorbit astazi si a cautat in baza de date si nu e furata din cate se vede dar nu pot avea incredere in acel om.o sa merg la politie si maine

| oanaX a răspuns (pentru Lovedance144):

Asa sa faci. Nu mi astepta pentru ca cine stie cate se pot intampla din cauza unui astfel de document.
PS: anunta-ne daca ai rezolvat, sunt curioasa ce se va intampla cu ala happy

Mi-a raspuns astazi la telefon si omul era foarte relaxat era in Brasov - omul se plimba nu are nicio gara si eu stau dupa el cu actele de la masina e o nesimtire foarte mare din partea lui dar asta e mai sunt si oameni dinastia. A spus ca actele le trimite astazi prin posta, alta panarama de situatie. Din cate mai aflu el are si probleme cu politia.Fiecare zi imi aduce cate un detaliu.Acum doamne ajuta poate se termina cu bine.Te anunt daca mai apare vreo schimbare.:*

Buna oanaX! Citeam intrebarea si vad ca a trecut ceva timp laughing. Ei bine, totul s-a rezolvat! :* :X. Am primit actele si tot ce imi mai trebuia iar masina nu are nicio problema. Pe curand!

| VGC a răspuns:

OMG te.a pacalit.

| Lovedance144 a răspuns (pentru VGC):

Cam asa..acum nu raspunde nici la telefon si are de gand sa plece din tara.

| VGC a răspuns (pentru Lovedance144):

Ce marca e?

| Lovedance144 a răspuns (pentru VGC):

Audi A4