| Onwerside a întrebat:

Am mica problema poate ma ajutati cu ceva ideei
Deci trebuie sa primesc un plic de la o persoana din Bucuresti.eu sunt dinTimisoara.
Intrebarea mea e exista vreo posibilitate ca sa mi-l trimita cumva dar sa nu ajunga acasa, sau sa fac cumva sa nu trimita pe numele meu dar sa il pot ridica de la posta (sau daca cunoasteti vreo alta metoda)
Sau prin ce metode credeti voi ca as putea ridica fara ca expeditatorul sa imi vada numele real
Va multumesc, raspunsul castigator primeste fundita big grin

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poate sa nu ti-l trimita acasa daca ii soliciti sa-l trimita la post-restant, la un oficiu postal din Timisoara, dar numele real trebuie sa ti-l treaca, altfel nu-l vei putea ridica de la post-restant, pentru asta trebuie sa te legitimezi. Se mai poate sa inchiriezi o casuta postala si sa i-o spui si atunci nu trebuie sa-ti spui numele. Numai bine!

| nashu40 a răspuns:

O metoda foarte buna este sa inchiriezi o casuta postala de la posta (CP). Expeditorul va sti doar nr casutei tale postale (Ex. CP 123 etc). Plicul soseste in posta, nu acasa si nimeni nu-ti va sti numele. Tu doar trebuie sa mergi sa verifici din cand in cand daca ti-a sosit ceva.
Succes!