Cumpara-i un elicopter cu telecomanda sau ceva de gen, nu are rost sa-i iei o drona ieftina, poate o strica repede...
Cumpără-i o jeacă șmecheră, niște dulciuri, sau niște adidași super tari, sau o tabletă de vreme ce îi place să se joace mult pe jocuri.
Sau șah?
Cred ca orice va fi de la tine va fi special. In plus, are doar 11 ani, nu cred ca e cazul sa ii cumperi lucruri prea sofisticate.
O bicicleta, un hoverboard si multe dulciuri. E copil, orice copil iubeste dulciurile.
Pai un PC nou, un smartwack, ceva electronic. Dacă nu ști încearcă să-l tragi de limba subtil ca să afli. Baftă si sper să-i placă fratelui tău cadoul!
Uite ce am de gând sa îi cumpăr eu băiatului meu de 10 ani.
https://tobiigaming.com/product/tobii-eyex/
Prima varianta at fi sa-i cumperi in skateboard pe care poate sa-l foloseasca mai mereu cand are chef de iesit pe afara (Daca aveti drumuri bune si sigure )
A doua varianta at fi sa ii cumperi Minecraft. Daca ii place I-l poti cumpara, nu este foarte scump. ( Nu cred ca se mai joaca Minecraft ca acum cativa ani, dar este o idee)
Si ultima varianta (daca nu merge cea cu skateboard-ul) ii poti cumpara o pereche de schiuri mai pentru varsta lui sau in snowboard.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Eu te.as sfatui sa ii iei un joc pentru pc care nu se gaseste gratis pe net
Mai bine il intrebi pe departe ce jocuri sunt acum in top.ce jocuri ii plac si nu le poate trage de pe net..etc
Iti doresc succes!
Pai,ii poti cumpara ceva de imbracat, incaltat etc in caz ca nu mai are sau in caz ca l-ai vazut uitandu-se incontinuu catre ceva. Daca nu, ii poti cumpara un parfum care crezi ca i-ar placea, sau fa-i ceva personalizat, pe care sa-l tina in sertar cu drag...sau daca chiar vrei sa-l faci fericit ii poti lua un animalut de companie daca ii plac
Seria Harry Potter :)))www.editura-arthur.ro/carte/harry-potter-si-camera-secretelor
TheGrayWolf21 întreabă: