| Amy_3389 a întrebat:

am o dilema asa ca apelez la cei mai buni...cand intru pe emailul meu imi iase mesul si imi spune"you have been signed out because yuo signet on a different computer or device" as vrea sa stiu de fapt ce se intampla(dau funsita )

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil cand intri pe mail, intri ca "online".
Unde scrie : (undeva in stanga paginii)
Chat & Mobile Text
I am [selecteaza offline]
apoi intra si pe mess...am avut si eu problema asta laughing
Bafta happy

6 răspunsuri:
| MissAvocado a răspuns:

Daca esti si pe messenger si intri pe mail in acelasi timp este normal sa-ti apara acel mesaj deoarece se considera ca si cum ai intra din 2 locuri pe id-ul tau si nu se poate. deci atunci cand intri pe mail iesi de pe messenger. si mie mi s-a intamplat asta...
funda?

| IIIx333III a răspuns:

Asta inseamna ca pe email intri "online".

Sus scrie availabile, dar tu selecteaza sign out of chat. Apoi intra pe mess si o sa mearga. Vei putea sa intri din nou pe ambele, dar nu intra pe email la chat. Sper ca am fost destul de explicita. Funda?

| Eyleen a răspuns:

Iti spune asa pentru ca te loghezi de pe alt computer...Si daca nu esti tu inseamna ca ti-a spart cineva parola.Schimb-o urgent ca sa nu apuce SPARGATORUL s-o schimbe. fundita?

| Miuriel_7546 a răspuns:

Cineva ti-a intrat pe ID
Schimba-ti parola inainte sa o faca altcineva!

| qKz09 a răspuns:

Pe yahoo.com/mail cand intri se deschide ca messu online poti vorbi de pe stie`u ala pe mess cum ai vorbi cu messu descarcat deschis trebuie sa selectezi in stanga sus unde apare id`u si scrie undeva avaiable dai pe sing out

| iuliana_5601 a răspuns:

De obicei apare asta cand cineva intra pe id`ul tau in acelasi timp cu tine
dar... daca intri pe emal acolo la chatt dai sign out... ca sa nu mai apara asta