| Mus1k a întrebat:

am o fata in clasa pe care o plac dar nu stiu cum sa ii spun. anul trecut in fiecare zi incercam sa imi iau inima in dinti dar parca nu aveam curaj. si anul acesta vad ca fac la fel sad. toata clasa stie ca o plac. chiar si ea stie dar am observat cu timpul ca se poarta altfel cu mine decat cu ceilalti baieti dar s ar putea sa ma insel. si mai e o mica mare problema crying. toti baietii din clasa o plac... nici nu stiu cum sa fac. imi dati voi o idee pls

Răspuns Câştigător
| friday a răspuns:

Cam mare concurenta laughing. Incearca sa te apropii de ea, sa ii fii prieten. Observa`i comportamentul, vezi ce ii place, gaseste subiecte de discutii. Apoi ii spui ce simti pentru ea. Daca stie ca o placi, s-ar putea sa astepte sa te apropii de ea.

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Timiditatea asta ce face din om!
Pur și simplu stai cu ea de vorbă dar să nu uiți să o saluți la început.
Baftă.
Pa, pa.

| Mus1k explică:

Multumesc mult. O sa incerc ce ati spus. poate o sa mearga. funda pentru friday big grin. ROX ti as da si tie funda dar nu merge sa dau 2 fundite la o intrebare. mersi oricum

| Roxnk a răspuns:

Spune-i ca o placi si cerei prietenia daca ea te place va accepta daca nu, nu fi trist exista o gramada de fete pe lumea asta s-ar putea ca ea nu fie exact ce-ti dorestihappy