| GeOrGiAnA_7466 a întrebat:

..Am o intrebare.Nu stiu ce telefon sa aleg :1. Cel cu touch screen sau 2. Cel cu tastatura qwerty.Amandoua sunt bune, la un pret avantajos, au cam aceleasi functii.Va rog raspundeti-mi! Fundaaa

12 răspunsuri:
| Kqzu97 a răspuns:

Pai fa Ala-Bala-Porto-Calarolling on the floorasa am avut si eu de ales si mi-a iesit touch screen...big grin...Sau o alta metoda uita-te bine la ele si vezi care iti place mai mult daca ai fi avut si niste imagini cu acele telefoane sa ne da si noi cu parerea care e mai "fain"big grin

| oVeveritzaDulcexD a răspuns:

Imi place mai mult cum arat cel cu touch dar e mai rezistent acela cu tastatura qwerty. Poti sa iei un telefon touch cu tastatura qwerty.
http://www.compari.ro/......p39290207/

| Genesis29 a răspuns:

Depinde daca vrei un telefon multimedia iti recomnd touch pentru ca are ecrenul mare si te poti uita la filme. Daca iti trebuie un telefon business ia-ti qwerty. Cel putin asa cred. Eu am un telefon cu touch si ma inteleg super cu el.

| sebweb a răspuns:

Alege unul touch cu tastatura full qwetry cum ar fi n97tongue

| Foca a răspuns:

Salut alege-l cel cu tastatura querty deoarece este mai rezistent si ai sanse sa mearga daca il scapi pe jos funda pls

| Dulcika_7055 a răspuns:

Eu am touch screen e foarte frumos dar si cel cu tastatura e bun. Eu zis ca poate cel cu tastatura tie mai mult. Baftawinking

| Liniuta a răspuns:

Depinde, daca atunci cand vorbesti la telefon scrii multe mesaje, ia-ti cu tastaura qwerty.

| alesia29 a răspuns:

Ia`ti un telefon touch screen cutastatura querty
http://www.google.ro/......tp?/images

| Dexter_8386 a răspuns:

Pai gandeste-te ce faci tu cel mai mult cu telefonul, daca scrii multe mesaje si dai telefoane asa la gramada poti sa il iei pe cel cu tastatura Qwerty si poti sal il iei pe cel cu Touch-Screen daca vrei un telefon mic compact si usor de folosit si la moda in zilele noastre. Bafta

| Mast3rSound a răspuns:

Depinde cum vrei sa il folosesti.De exemplu, daca scrii mesaje f.des ti.as recomanda telefonul cu tastatura qwerty. daca vrei sa navighezi pe net e mai bun cel cu touch, pentru ca are ecranul mai mare.Sincer,eu l-as alege pe cel cu tastatura qwerty. Sper sa iei decizia corecta. fundita?hee hee puppy dog eyes

| dsd a răspuns:

Cumpara`ti unul sa aiba si touch screen si tastatura qwerty fiindca le gasesti la un preat accesibil si asemanator cu unul ce are numai touch screen sau tastatura qwerty

| kevinuta7 a răspuns:

1. Cel cu touch screen!