| GeOrGiAnA_7466 a întrebat:

..Am o intrebare...Trebuie sa aleg intre doua destinatii unde sa ma duc in ultima saptamana de vacanta : 1.la bunica si la verisoarele mele (le-am zis ca ma duc, dar nu stiu ce sa fac) sau 2. La matusa mea la Tg. Bujoru (nu i-am mai vazut de mult pe ce de acolo). Eu vreau sa colind. La bunica mi-ar iesi mai mult, dar la matusa mi-ar iesi jumatate decat la bunica.Va rog frumos.HELP ME! URGENT!

7 răspunsuri:
| Isabelamaria21 a răspuns:

Eu te-as sfatui sa te duci la bunica si la verisoarele tale.
1.Pentru ca le-ai zis si ca te duci si nu poti dupa aia sa le zici ca nu.
2. O sa iti iasa mai mult cu colindul.
3. Poti sa te duci cu colindul cu verisoarele tale si nuh singura

| AnaEindragostita a răspuns:

Nu iti poti dezamagi verisoarele si bunica ta

| ElectricChapel a răspuns:

Este foarte frumos sa mergi sa-ti vezi bunica. Gandeste-te ca matusa ta poate este mai tanara, iar bunica ta este mai batrana si ei ii poti oferi mai mult ajutor. Este foarte frumos si faptul ca mergi sa colinzi. Si eu cand eram mai mic mergeam sa colinda (cica...). Eu merg si-acum si am 16 ani laughing dar nu radeti. Eu ic sa mergi la bunica ta care i-ar prinde mine o vizita de la tine.

| Ƙιттʏ a răspuns:

Pai cred ca la bunica ta, in plus mai ai si verisoare pe acolo...Si daca tot spui ca faci mai mult la bunica ta, dupa parerea mea as zice la bunica si daca vrei poti sa te duci si la matusa, dar cand va veni a 2-a vacanta sau poti si acum, dar doar sa stai putin la bunica si dupa aceea sa te duci la matusa...

Baftaa kiss

| Bubble_7593 a răspuns:

Bunaaa:*
Mergi la bunica ta si la verisoarele tale:*Eu asa as face.Totusi decizia este a ta:p Sper ca te'am ajutat:* Sarbatori Fericite:*
Funditssa?puppy dog eyes

| BlueLine a răspuns:

Eu zic partea a 2 a pentru ca pe bunica o vezi mai des probabil...si nu conteaza cat castigi pe bunica o poti colinda dupa tongue

| DjLexaa a răspuns:

Hmm ai putea sa mergi la amandoua destinatii si sa-ti imparti timpul si zilele de vacanta, sau ai putea sa mergi la bunica ptca ai zis ca ti-ar iesi mai mult cu colindul, te-ai distra si cu verisioarele tale si in plus le-ai promis ca vei fii acoloo! Dar poate ai reusi sa ii vizitezi pe toti in ultima saptamana de vacanta! Bafta! fundita?!