Ai ramas fara prieteni? Hmmmm...E o problema ce nu o poti rezolva decat tu. Bine, iti mai poti face si alti prieteni la scoala (colegii tai). Si eu trec prin asta. Insa prietenii mei nu sunt plecati, ci pur si simplu nu-i mai am. M-o lasat balta. Dar sa lasam asta! Puteti vorbie pe mess, va puteti trimite scrisori. De asemenea, va invitati reciproc la zilele voastre de nastere, evident astea daca nu sunteti departe (cei din Italia stiu ca sunt departe). Puteti sa faceti o petrecere asa, de ramas bun. Nu e o tragedie daca nu ai priteni foarte buni. Poti sa ai si prieteni buni. In vacanta te poti duce la ei, si in timpul scolii esti inconjurata de prieteni. Cititul, chiar daca nu crezi, te poate ajuta sa treci peste astea. Nu trebuie sa incepi sa devii trista si sa te uiti la filme triste cu batistuta in mana . Trebuie sa ramai la fel de puternica si increzatoare ca totul va fi bine. Nu are de ce sa nu fie bine. Iti va lua ceva timp sa te obisnuiesti, dar toate trec. Nu trebuie sa ii uiti. Este foarte important sa tii legatura cu ei. Si crede-ma, ca, va veni o zi in care va veti revedea cu totii! Mult succes!
Uite.eu la 26 de ani mi-am facut pana acum 3-4 "gasti" deci stai linistita, asa e in viata
Te ingrijoreaza ce a spus prietena ta? tu consideri ca nu o sa ti faci alti prieteni,ca e greu sa ti faci altii? pai poate ca asa si este. din ce vad inseamna ca tii mult la vechii prieteni si nimic no sa i inlocuiasca. sti de ce? pentru ca asa e! fiecare prieten bun la care tii mult e unic si e de neinlocuit,dar cand el se muta si tu iti faci alti prieteni nu inseamna ca i inlocuiesti, asta-i viata nu pot isa stai singur pana se intorc ( daca se intorc); despartirile sunt grele, stiu.
dar tu cum vrei sa te ajutam? sati zicem cum sa treci peste moment, cum sa ti faci alti prieteni? esti ingrijorata ca nu mai ai prieteni? atunce zic si eu ce a zis maica ta : inevitabil o sa ti faci prieteni noi( asta daca prietenii tai vechi erau niste persoane foarte deosebite care iti intelegeau firea ta deosebita, si tu crezi ca doar de persoane de genul lor iti pot fi prieteni)
sper ca te-am ajutat( sau ca nu team incurcat prea tare)
in concluzie : stai linistita, vezi-ti de viata si totul se rezolva;
nu trebuie sa cauti prietenii, cand te vei afla in apropierea lor un magnetism al prieteniei va va apropia si veti deveni prieteni.
la revedere
Poate ca in oarecare masura mama ta are dreptate, dar daca iti faci prieteni noi nu inseamna sa ii uiti pe cei care pleaca, tine legatura cu ei pe mess(hi5; facebook; twitter) si in fiecare vara cand ai timp poti trece cu parintii sa ii vizitezi.
Oricum ai probabil mai multi prieteni care te pot sprijinii si care chiar daca nu ti-au fost asa de apropiati pana acum probabil va veti cunoaste mai bine daca ei se vor oferii sa te sprijine.
Sper ca sfatul meu sa te ajute si sa te simti mai bine
Eu unul te inteleg foarte bine fiindca am trecut si eu prin asta.nu te demoraliza, ci din potriva nu-i uita tine legatura cu ei.cand ti se face dor de ei uitate la o poza de a lor daca ai si gandeste-te la vremurile frumoase petrecute cu ei. daca simti totusi ca numai poti vorbeste cu cineva despre ceea ce simti.
Sper ca te-am ajutat