| UserName450 a întrebat:

Am o problema cu fratiorul meu. Are 12 ani e de la aceeasi clasa cu mine, noi suntem de la scoala nr 23. Problema e ca el e singurul care nu face sport deloc, din februarie 2016 nu face sportul crying ce sa fac cu el? Ca e obez, are 1, 70 si 94 kg deoarece el mananca cate un sandvis in fiecare pauza, poate chiar cate doua. Ce sa fac cu el? Scuze de categorie

6 răspunsuri:
| Lioana a răspuns:

De unde ia atatea sandwich-uri? In primul rand sa nu mai aiba la pachet atat de multe sandwichuri si nici bani din care sa-si cumpere. Ajunge unul, maxim doua. In al doilea rand ofera-i activitate in pauza ca sa nu-i mai stea capul la mancare. Poate se plictiseste si mananca din lipsa de ocupatie.

| untu a răspuns:

Sa dai la sa manance un mar si o banana! Renunta la sandvisuri! Sa cumperi o cutie de zmeura si sa dai sa manance ca arde calorii si o sa se slabeasca mai repede!

| UserName450 explică (pentru untu):

L-am intrebat si nu-i plac fructele si legumele

| anonim_4396 a răspuns (pentru UserName450):

Asta este, nici mie nu imi plac vaccinurile dar anul asta voi face unul. Trebuie sa il convingi ca este spre binele lui ceea ce face.

| MoonWolf a răspuns (pentru UserName450):

Asta chiar este o problema, pai sa slabeasca e simplu.
Sa manance mai putin pe zi, sau sa tina o dieta.
Si sa faca Sport.

| untu a răspuns (pentru UserName450):

Intreaba daca ii plac medicamentele amare, injectiile sau operatie? Trebuie sa manance sanatos cat mai multe legume si fructe si mai rar carne (de doua ori pe saptamana cu piept de pui)!