| ghost200214 a întrebat:

am o problema. Niste colegi de-ai mei mi-au furat contul de Facebook si au trimis un mesaj c-am urat mamei fostului meu coleg. Eu cum am intrat pe cont am vazut mesajul si l-am sters dar acest mesaj a ramas in mail-ul mamei fostului meu coleg si l-a vazut. Mi-a dat un mesaj spunandu-mi ca familia mea o sa se trezeasca cu un proces de calomnie. Eu am incercat sa-i explic ca nu eu am dat acele mesaje, ci colegii mei. Acum astept sa vad ce-mi raspunde. Iar acum vin intrebarile: Ce inseamna proces de calomnie? Si
Daca i-am explicat cum sta treaba cu adevarat, o sa-mi dea familia in judecata? sad Sunt foarte speriat.

Răspuns Câştigător
| Ana22229 a răspuns:

Stai calm. Familia ta sigur v-a intelege despre ce este vorba si v-a vorbi cu mama fostului tau coleg.Sigur nu se v-a ajunge la asa ceva pentru ca sunt adulti si a vrut doar sa te sperie. Funda?

| ghost200214 explică (pentru Ana22229):

Sper sa fie asa... multumesc mult de raspuns. Daca intr-o ora nu mai raspunde nimeni, sau daca raspunde nu da un raspuns bun iti dau funda happy

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca instanta va accepta un proces din aceste motive.Internetul e ceva vitual.Instanta stie ce se petrece pe internet, falsuri si furturi de conturi. Exclus asta.

| matrix100 a răspuns:

Cred ca si tu poti sa ii dai in judecata care ti-au furat contul de facebook

| ghost200214 explică (pentru matrix100):

Sunt colegii mei de clasa, ne impacam noi odata si odata.