| cristimorozan a întrebat:

Am o problema si as vrea sa vad daca ma poate ajuta si pe mine cineva va rog. Deci...de ce nu pot folosi google chrome? Am luat de pe mai multe site-uri si nu merge si nu stiu de ce. Ati putea voi sa imi spuneti de ce?

Răspuns Câştigător
| AriantheLissa a răspuns:

Nu ti-as recomanda Google Chrome, deoarece se incarca foarte greu si incape mult spatiu din memorie.
S-ar putea sa nu mearga din cauza ca: 1) ai putea avea memoria prea mica la calculator si sa nu incapa
2) nu ai gasit inca un site bun
Eu ti-as recomanda Mozilla Firefox deoarece Google Chrome nu are nimc special, in afara de faptul ca Google Chrome traduce cateva cuvinte din engleza in romana, aiurea.;]

| cristimorozan explică (pentru AriantheLissa):

Memorie am destula...imi trebuie Google Chrome sa pot folosi hack-ul pe jocurile de pe facebook... Google Chrome e singurul pe care merge

| AriantheLissa a răspuns (pentru cristimorozan):

:-? atunci, ai putea incerca acest link. Vezi daca merge: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=ro&answer=95346

| cristimorozan explică (pentru AriantheLissa):

Multumesc mult imi merge :*

| AriantheLissa a răspuns (pentru cristimorozan):

Nu ai pentru ce :*

7 răspunsuri:
| cristimorozan explică:

Haideti va rog dau funda

| cristimorozan explică:

Haideti va rog...Am nevoie de Google Chrome ca sa pot folosi un program si nu stiu de unde sa il descarc si sa mearga

| teodora8 a răspuns:

Intai trebuie sa iti descarci Flash Player, si asa se descarca singur. Asa am facut si eu.