| Faster2010 a întrebat:

Am observat ca sunteti un site de oameni seriosi si cu cap. Unii cu gandire mai lucida decat altii si va respect enorm ca ajutati lumea cu sfaturi in diferite situatii. Chiar era nevoie de o astfel de comunitate, mai ales pentru tineretul de astazi care e de-a dreptul prins cu totul de lumea internetului. Tineti-o tot asa, mult succes in continuare! happy Sunt un membru nou pe aici si... As vrea sa le adresez microbistilor, fani ai sportului rege numit "fotbal". Sa lasam rivalitatea, discriminarile si orgoliile. Doar o simpla intrebare : -De ce credeti ca Steaua Bucuresti are cei multi suporteri din tara? Subliniez, vreau raspunsuri doar de la oameni cu capul pe umeri, care au gandirea limpede si nu se lasa prostiti de tot ce spune presa sportiva. Nu raspunsuri de genul : " pentru ca e cea mai buna echipa din tara" ...bla bla. Priviti realitatea si dati dovada de fair-play! happy Multumesc.

9 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Palmaresul Stelei nu-l are nicio echipă din ţară! Este echipa momentului! În acest sezon şi nu numai joacă fotbal spectaculos şi de calitate,e normal să atragă suporteri şi să aibă mulţi fani! Însă să nu uităm că a fost perioade în care a mers prost iar fani sau împuţinat, sa ajuns până la ai cere lui Becali să lase echipa! E ca-n viaţă, când î-ţi merge bine e toată lumea cu tine, când merge rău întorc spatele, rămân alături adevăraţii prieteni. Înaintea Stelei.au fost alte 2 echipe etalon care umpleau la refuz stadioaneletongueoli Timişoara şi U* Craiova, datorită mafiei din fotbal acestea au dispărut.Vezi ce se întâmplă zilele astea cu mafioţii!

| Faster2010 explică (pentru onasis1961):

Lasa palmaresul, lasa echipa momentului, lasa spectacolul. Astea sunt trecatoare si stii bine asta. De vreo 4 ani incoace domina provincia.
E adevarat, Timisoara si U Craiova... nu meritau ce au patit, aici avem dovada invidiei si dusmaniei care incet incet ne acapareaza tara.
Si legat de mafioti, ma bucur ca mai e cineva care vede lucrurile clar. happy
Numai bine. happy

| Cosminovici18 a răspuns:

Steaua Bucuresti are cei mai multi fani deoarece este o echipa care dateaza din anul 1947. Are cel mai mare succes fotbalistic pe plan național și internațional. De-a lungul istoriei, Steaua a câștigat cele mai multe campionate, cupe și supercupe ale României, obținând 23 de titluri în Campionatul Național, 21 de Cupe și 5 Supercupe ale României. De asemenea, Steaua a fost prima echipă din estul Europei și singura din România care a câștigat Cupa Campionilor Europeni, și a doua echipă est-europenă și singura din România care are în palmares Supercupa Europei.La Steaua au jucat jucatori faimosi precum Duckadam, Lacatus etc. si acum in 2012 are un antrenor foarte bun Laurentiu Reghecampf e cel mai bun antrenor din Romania si are si jucatori buni Steaua cum sa nu aiba succes!

| Faster2010 explică (pentru Cosminovici18):

Eram sigur ca o se lege cineva de cupa aia din '86 laughing). Poate singurul motiv pentru care o parte din cetateni au ales sa sustina aceasta echipa. Mari cunoscatori de fotbal (de la care auzi ca Banel inca mai e la Steaua..sau alte perle)...asta consideri tu mentalitate de suporter?
Tin sa te anunt ca pe vremea aceea era echipa lu' Ceausescu, nu a lu' Becali si se faceau mult mai multe manevre decat acum chiar si in competitiile europene, ca in tara se stie foarte bine ce era...adica, mafioti ca si acum doar ca actionau mult mai la vedere. Una din roadele comunismului...cu toate astea RESPECT de la un rival, pentru performantele obtinute.winking

O seara placuta va doresc! happy

| Cosminovici18 a răspuns (pentru Faster2010):

Multumesc,la fel!

| AxelBv a răspuns:

Puiule, 3/4 din utilizatorii acestui site sunt minori semianalfabeti care saliveza visand la faima lui gigi si la ţâţele panaramelor de la televizor.
Tu vrei obiectivitate referitoare la fotbal?
Fy seryos!

| bsb a răspuns:

Dupa mine, oameni seriosi gasesti peste tot. Neseriosi devenim toti cand vedem altii care o ia razna. Oricum e o intrebare proasta. Steaua e una dintre cele mai bune echipe, desii nu poate sa faca ce facea U. Craiova in trecut este echipa buna. Plus il are pe Becali sa moara gibilan.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Esti nebun, tu nu ai citit intrebarile de aici aberezi cu "sunteti un site de oameni seriosi si cu cap" cand 80% din intrebari incep cu "am 12 ani si am penisul de 10 cm" sau "am 13 ani si am facut sex"

| Faster2010 explică:

Cand am spus oameni seriosi, m-am referit la utilizatorii cu gandire matura (18+) care chiar dau raspunsuri gandite si intr-adevar ajuta lumea tongue. Intrebari tampite si copii disperati gasesti peste tot...in fine, unii nu au inteles esentialul.