Lasă-l liber, chiar te rog. Și la mie poposesc porumbei, unii au ineluș, sunt mulți care nu știu ce-i frica și acceptă să-i iau în mână. Într-adevăr, sunt foarte drăgălași, dar bucuria lor e... văzduhul și libertatea.
Dacă i-a plăcut la tine, se va reîntoarce!
P.S. Daca nu este ranit, ar fi bine sa-l hranesti, sa-l lasi sa se odihneasca si apoi cand va considera el, isi va continua drumul.
Te-am innebunit cu atatea raspunsuri. Dar am mai aflat de un site care cred ca este mai indicat pentru anuntarea porumbelelui gasit.
http://www.porumbeipripasiti.ro/....../index.php
Ai prins! De ce l-ai prins? Dacă-i afli posesorul, mai mult decât atât, afli că e campion, ai de gând să nu-l mai restitui? Ești mândru că ai achiziționat o "pradă" valoroasă? Contează dacă e campion sau nu? Ori vrei să vezi cum arată un porumbel... campion? Te asigur că nu toți cei înregistrați sunt porumbei campioni. Dar, aparțin cuiva. Dă-i libertate, se va întoarce acasă, cunoaște drumul, nu-i nevoie de anunțuri la mica publicitate sau pe "n" site-uri!
Ori, te aștepți la o... medalie?
In fine,eu sunt columbofil,adica ma ocup cu cresterea porumbeilor,eu chiar stiu ce inseamna un porumbel,si eu am pierdut porumbei valorosi,crezi ca cei care mi-au prins mie porumbeii le-au mai dat drumul? Ei bine, eu nu prea cred, si in orice caz cand vine vorba de porumbei ala sigur nu-i inteligent ce se pune in cusca altuia, probabil il voi lasa liber, ca nu prezinta interes pentru mine.Si te asigur ca oricine procedeaza in urmatorul fel.Prinde un porumbel,pasarea arata bine, o cauta pe net si o gaseste cu zboruri si campioana la nu stiu ce concursuri, porumbelu` ala,"never" nu va fi liber))...
Da, asta e o competitie, si cei mai slabi stau deoparte.Eu o sa-i dau drumu`,de fapt chiar acum ma duc sa-l eliberez, ii pun si un bilet ca is tare curios daca va mai ajunge acasa, desi nu prea cred...
Ori mai bine il tin si ii dau de mancare decat sa-i dau drumu si sa hoinareasca cine sti pe unde, si sa-l manance uliu, si`apoi tot eu am gresit.PENE-N ZBOR!
Deja l-am eliberat.. Esti foarte draguta nu trebuie sa ma rogi, stiu si eu cum se simte cel care l-a pierdut, i-am pus si un biletel cu nr.meu de telefon, sper sa ajunga la proprietar.
Fii iubit!
Felicitari,primesti ''FUNDA!", si nu pentru ca esti un ''expert TPU", esti si inteleapta, nu conteaza ce varsta ai, tin sa te felicit pentru asta.
Nu, eu nu sunt expert!
Probabil ca nu esti, dar se vede acolo o "medalie"galbena,"userul lunii august", apoi cine stie, probabil ca esti."
Nu te supara dar imi poti spune cati ani ai?
Sa nu crezi ca`s pe matrimoniale.
Păi, sunt...BOY!
Si ai imagine cu o femeie? Pai nu prea te pricepi sa minti.
Lasă-l liber, chiar te rog. Și la mie poposesc porumbei, unii au ineluș, sunt mulți care nu știu ce-i frica și acceptă să-i iau în mână. Într-adevăr, sunt foarte drăgălași, dar bucuria lor e... văzduhul și libertatea.
Dacă i-a plăcut la tine, se va reîntoarce!
Yurisa întreabă: