Nu asculta ce spun prietenii tai.Nu a fost frumos ce au facut, ar fi trebuit sa te sustina, dar lucrul asta il sti deja.Ideea e sa faci ceea ce simti si sa ii spui fetei respective ca o placi. Felul in care vrei sa ii spui ca o placi e dragut apropoSigur va aprecia buchetul de flori ca deh, e fata si noua ne plac lucrurile de genul asta
In orice caz nu risti nu castigi si incercarea moarte n-are.Mult succes
Scurt si la obiect:trebuie sa faci ce simti nu ceea ce crede Y, X, Z sau oricare.
Iar daca nu sunteti la acelasi liceu asta nu trebuie sa reprezinte deloc o piedica.
Buna! am avut aceeasi problema...nu te descuraja fa ce simti nu ce iti spun alti(x si y nu sunt prieteni asa buni daca nu te incurajeaza)nu renunta spune-i tot ce simti
p.s. la fete le plac 2 lucruri :-florile
-ciocolata
(mai e inca un lucru' care le plac dar nu il poti face cadou (shopping-ul)
Uite care`i faza:
Trebuie sa te sustii tu insati, pentru ca prietenii sunt trecatori, unii iti dau si sfaturi bune si sunt langa tine la greu dar acei prieteni nu sunt asa de des intainiti, deci sfatul meu este urmatorul :
Te duci la scoala, intrii in vb. cu ea, si deviind de la subiect ii spui tot ce simti, de unde stii ca nu este si vice-versa, sau daca nu ai tu curaj,(Te sfatuiesc sa nu faci asta) pune pe alt cineva sa o intrebe pentru tine, dar totusi este mai bine primul sfat!
Bafta, astept raspuns cu ce ti-a zis!
Spune ceea ce simti, nu-ti fie frica de ce spun ceilalti.Tu faci un gest frumos.Nu-i baga in seama pe ceilalti doar pentru ca nu le-a mers lor.Ei se oftica din cauza asta s le e frica sa reusesti tu cu aceasta fata.Eu iti recomand sa faci ceea ce simti.