anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce tiganilor le place sa caute motiv de cearta? Ma plimbam cu un prieten cu bicicleta, si am dat de un pustan de vreo 8-9 ani si de unu de 13, nu mai zic ca in stanga mea la vreo 25-50 de m. era toata satra, vreo 10-15. Piciul ala l-a scuipat pe prietenul meu,de mine nu s-au luat. Daca se luau, credeati ca e bine sa ma dau jos sa ii strang de gat pe amandoi? Tiganii sunt uniti, daca sar 30 pe tine,nu se baga nimeni. Dar stiti, tiganul se razbuna, te asteapta cu 15 insi si te-au spart. Eu am 13 ani, daca vin cu 15 matahale dupa ei,ce sa le faci? Tiganii prin tupeu cand sunt in grup,cand ii prinzi singuri strang chilotii. S-a ajuns prea departe cu asta, credeti ca e bine sa ma duc sa ii iau la bataie? Dupa aia fugi de nu te mai tin calcaiele, vine toata natia tiganeasca cu cutite si cu dracii. Pentru forta pumnului iti trebuie pectorali + biceps sau triceps? Ofer funda + vot

Răspuns Câştigător
| vlady434 a răspuns:

Salut! Subscriu la ce a zis Culturism69. Si ca sa-ti raspund la intrebare: tiganii simt intr-un fel nevoia de a fii bagati in seama, si de asta deranjeaza lumea(sanatoasa la cap). Daca te certi cu ei, nu mai scapi, si crede-ma, nici nu ai idee cat de razbunatori pot fii unii. Cel mai bine e sa nu-i bagi in seama, sau si mai simplu : te faci ca ploua, si gata. Cu cat le dai mai multa atentie cu atat ti se urca mai mult in cap.
Sper ca te-am ajutat.
P.S: Pentru "forta pumnului" iti trebuie piept si biceps. Se sperie ei singuri, fara sa le folosesti.

| anonim_4396 explică (pentru vlady434):

Stai asa, ma scuipa si ma fac „ca ploua"?

| vlady434 a răspuns (pentru anonim_4396):

Lasa-ma sa te intreb ceva : esti din Bucuresti? (din curiozitate)

| anonim_4396 explică (pentru vlady434):

Nu sunt.

| vlady434 a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci poti sa le faci ce-ti trebuie prin cap. Recomand, in special, ceea ce vezi la MMA, sau la luptele in cusca.

8 răspunsuri:
| Ripqer a răspuns:

1. Deci Tiganii se comporta asa in societate deoarece sunt prost crescuti, ftustrati si needucati ( unii, nu toti)
2. Desi sunt prosti si redusi mental nu trebuie sa incerci sa iti masori nivelul de inteligenta cu ei.
3.Nu ar trebui sa ii iei la bataie deoarece violenta nu e cea mai buna cale de rezolvare.
4.In caz ca se repeta ar trebui sa iti anunti parinti sau rudele si sa mergeti la ei si sa incercati sa rezolvati problemele.
5. Daca se intampla ceva anuntati politia ca tigani o cam iau la fuga cand aud sirenele laughing
6.Si in ultimul rand pentru forta pumnului ai nev de un antebrat lucrat, bicepsi si tricepsi, bafta

| anonim_4396 explică (pentru Ripqer):

Mi-a placut faza cu sirenele laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru forta pumnului iti trebuie Creier in primul rand.

| Zitronen a răspuns:

Saluthappy
Nu toti tiganii cauta motiv de cearta. Nu are legatura ca sunt tigani, ci faptul ca sunt needucati. Sunt multi romani sau alte nationalitati care se comporta asa. Nu merita sa te pui cu ei, pentru ca nu sunt 10-15, ci sunt mai multe grupuri in alte zone.
Stai linistit si incearca sa eviti bataiile.
Numai binehappy