Yahoo Messenger---->Actions---->Send instant message----->introduci id-ul caruia vrei sa-i scrii si gata. Iti apare o fereastra si ii poti scrie fara ca sa-l ai in lista!
Ești sigură că nu-l aveai în listă? sau esti sigură că cineva nu ți-a spart parola de mess?
Nu il aveam Mai ales ca mi-a aparut sus "Add id ( sau ceva de genu) Ignore ID". Am o parola grea
si mai mi s-a intamplat sa mai primesc de la id care nu le cunosteam ( dar aia erau virusi ca imi dadeau site-uri )
Multumesc oricum, primesti un FOLOSITOR si un INTELIGENT
Pai daca te.a putut contacta el pe tine atunci bineinteles ca te bagase la el in lista, ori avea id.ul tau de undeva si asa te.a putut gasi...ori poate era o greseala si el cauta pe altcineva care avea id.ul apropiat de al tau...nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca el nu te bagase in lista
Daca ma baga in lista imi aparea fereastra aia care iti apare cand cineva de baga in lista, si nu mi-a aparut Probabil avea id meu de la cineva, ca am luat cateva id ( de la metin2) si o fi facut cu cineva schimb de liste, oricum Multumesc
Https://www.youtube.com/watch?v=FgvOKSPHKuo Server metin2 abia deschis, lvl max 99, STAFF-UL sta in oras si este la dispozitia voastra. http://www.mt2riseofhell.ro Va asteptam cu drag!