anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o mica intrebare happy Deci. odata pe mess m-a contactat unul care nu avea un id ciudat, era dinamo09_ ( si inca ceva) si mi-a zis: Salut, esti? Eu i-am dat ignore, dar vreau sa stiu: cum m-a contactat daca nici macar nu m-a bagat in lista de prieteni? Cum se poate face asa ceva? happy Sunt asa curioasa, si multumesTPU daca imi raspundeti! :*

Răspuns Câştigător
| ChristiaNNN a răspuns:

Yahoo Messenger---->Actions---->Send instant message----->introduci id-ul caruia vrei sa-i scrii si gata. Iti apare o fereastra si ii poti scrie fara ca sa-l ai in lista!

5 răspunsuri:
| Husicel a răspuns:

Ești sigură că nu-l aveai în listă? sau esti sigură că cineva nu ți-a spart parola de mess?

| anonim_4396 explică (pentru Husicel):

Nu il aveam happy Mai ales ca mi-a aparut sus "Add id ( sau ceva de genu) Ignore ID". Am o parola grea laughing si mai mi s-a intamplat sa mai primesc de la id care nu le cunosteam ( dar aia erau virusi ca imi dadeau site-uri ) sad Multumesc oricum, primesti un FOLOSITOR si un INTELIGENTwinking

| TukAnk a răspuns:

Pai daca te.a putut contacta el pe tine atunci bineinteles ca te bagase la el in lista, ori avea id.ul tau de undeva si asa te.a putut gasi...ori poate era o greseala si el cauta pe altcineva care avea id.ul apropiat de al tau...nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca el nu te bagase in lista

| anonim_4396 explică (pentru TukAnk):

Daca ma baga in lista imi aparea fereastra aia care iti apare cand cineva de baga in lista, si nu mi-a aparutwinking Probabil avea id meu de la cineva, ca am luat cateva id ( de la metin2) si o fi facut cu cineva schimb de liste, oricum Multumescwinking

| rewange4 a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=FgvOKSPHKuo Server metin2 abia deschis, lvl max 99, STAFF-UL sta in oras si este la dispozitia voastra. http://www.mt2riseofhell.ro Va asteptam cu drag!