| Ady97 a întrebat:

Salut TPU,am si eu o problema, prieteni mei nu prea ma chemau afara (eu ii chemam pe ei, de cate ori aveam ocazia).noi stam cam la 10 minute 1 de altu sa zic asa, am 2 prieteni care stau unu langa altu si na ei nu ma chemau pe strada lor, si le ziceam de mai multe ori si imi gaseau diferite motive, si pana la urma unu din ei mi-a zis azi ca uni de pe acolo(3 ) nu ma suporta, faza e ca eu sunt un timp mai mascarici(amuzant)glumet sa zic si na mai faceam glume,si chiar radeau la ele,si nu-mi spuneau nimic,acum intrebarea mea ar fi sa incep sa numai fac glume? adica sa devin mai serios, mai monoton? scuze daca am gresit categoria, dar nu ma lasa sa selectez "adolescenti"

5 răspunsuri:
| Gogu06 a răspuns:

Nimeni nu vrea sa aiba prieteni circari.
Unii sunt amuzanti, altii sunt de-a dreptul enervanti. Una este sa fii glumet, caterincos, mistocar cu unele limite si vorbesc de baietii de la bloc, acum nu stiu ce glume faci tu, dar atat timp cat nu te-a batut nimeni cred ca faceai glume pe seama ta doar, deci un circ de om.

| Ady97 explică (pentru Gogu06):

Fac glume despre orice

| Gogu06 a răspuns (pentru Ady97):

Zic sa te apuci de stand up atunci. Da mai multe detalii, exemple de ce glume faci sa vedem unde gresesti.

| AdelaAde7 a răspuns:

Uite, eu nu cred ca asta e adevaratul motiv, intr-un grup de prieteni tot timpul exista cineva mai glumet, persoana aceea fiind cel mai mult in centrul atentiei daca are si glumele potrivite care amuza pe toata lumea, s-ar putea ca ei sa fie doar gelosi si invidiosi pe acest lucru. Un alt motiv ar putea fi ca este foarte posibil sa fi jignit pe cineva cu o gluma care nu prea a fost la locul ei insa fara intentie. Ar trebui sa mergi la ei si sa ii intrebi care e problema lor? ce au cu tine? Si poate rezolvati cumva, daca nu asta e iti poti cauta prieteni in alta parte, care sa te cunoasca si sa te accepte asa cum esti desi in ziua de azi de foarte greu. Sau poti pur si simplu sa mergi cu ei fara sa-ti pese de cei 3 happy.

| Ady97 explică (pentru AdelaAde7):

Pe mine nu ma intereseaza de cei 3 laughing) ma intereseaza de cei 2 prieteni ai mei, unele glume, da nu sunt la locul lor, dar lor(3) nu le convine decat sa faca glume despre altcineva si daca faci glume de ei sa se supere, dar pe mine ma intereseaza in special de cei 2 prieteni, cel putin eu ii consider prieteni foarte buni, dar poate ma insel eu sau poate chiar ar trebui sa ma schimb