| alexpr2000 a întrebat:

am un coleg la scoala care imi fiecare zi nu ma lasa, ma bate, imi ia mancarea. am incercat sa vorbesc cu dirigintele si cu parintii lui dar tot nu ma lasa. nu-i pasa. si masa nu-i face nimic. a zis ca daca nu-i aduc mancare ma bate. funda

18 răspunsuri:
| Spaz472 a răspuns:

Salut, vorbeste cu gardienii de la tine de la scoala sa stea cu ochii pe el. Incearca sa eviti orice contact care ar putea aduce alte evenimente neplacute. In caz ca nu se potoleste si te mai bate( si lasa semne) te duci frumos la politie cu ai tai si faci plangere. Succes! (sper sa se rezolve pe cale amiabila)

| MojeGabriel1997 a răspuns:

Salut, am si eu probleme de genul acesta, doar ca colegi mei nu vor bani sau mancare, vor doar sa isi bata joc de mine, de obicei ii bat, si o luna 2 nu mai zice nimic se calmeaza majoritatea, pentru ca sunt niste fricosi de italieni si albanezi, nu stiu daca tu esti in masaru sa il bati pe cel care ter agreseaza, eu cand eram mai mic si aveam probleme cu cei mari, il chemam pe unchiul meu, avea doar 17 ani dar imi rezolva toate problemele, daca nu esti capabil sa il bati, cauta pe cineva sa o faca, plateste pe cineva sa il ameninte ca sa te lase in pace, sigur va da rezultate. Funda?

| meli120 a răspuns:

Evita zonele izolate, incearca sa fii mereu inconjurat de multi oamenii si daca incearca si atunci sa continue pune pe cineva sa filmeze acest lucru! Incearca atunci sa te consulti cu dirigintele; aducanduti parinti la scoala pentru a ajunge la un acord dar daca nu sa vb parintiii tai sa ii convoace si pe parintii acelui copil aratandule si dovada (in orice caz fa si o copie, in caz ca zice ca nu ai avut voie sa filmezi si te pune sa o stergi promitand ca va pedepsi acel copil, numau ca sa te asiguri) si daca acel copil nu isi revizuieste comportamentul il reclami cu dovada, numai ar fi indicat sa se fii luat si sa te loveasca intratat cat sa iti lase si urme ca sa il poti da in judecata(desi aici parintii vazand urmele care le-a facut copilul lor sau; s-ar autosesiza si l-ar convinge sa te lase in pace).

| Ramo137 a răspuns:

Buna/
pai... nu stiu daca ma iei in serios dar, dai unu in mutra, oricat ar fi de mare tot cade. nu mai merge la diriginti si chestii, poate iti iei si tu dar nu la fel, dao direct sa cada, sau vrei sa vin eu sa-l bat? laughing)

| vflorinsebastian a răspuns:

Dar tu chiar nu ai tovarasi? Gasti ceva... Eu asa am facut. Sa luat de mine uni si am dat un tel si sau strans mai multi si i.am rezolvat...

| mary4048 a răspuns:

Pregateste-i ceva de mancare sa te tina minte toata viata. Ceva cu mult ardei iute sau o gogoasa umpluta cu vaselinalaughing)

| ๔єภเร1923๔єภเร a răspuns:

Vorbește cu profesorul de serviciu din fiecare zi să fie cu ochii pe el. Dacă nu încetează cheamă-ți o cunoștință, să fie bărbat să bage frica-n el! Eu n-am făcut niciodată asta că îi i-au la bătaie, dar nu cred că ești ut în stare.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna, Alex,

Te ingrijoreaza ceva sau crezi ca esti in pericol?
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| BioBio a răspuns:

Eu zic sa nu te complici cu bataia ca poate o sa ai probleme, cel mai simplu spune-le la parinti si du-te la politie.

| BioBio a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa nu te complici si sa il bati deoarece vei avea probleme, mai bine spune-le parintilor si du-te la politie.

| IceCub3 a răspuns:

Batel Si tu Nu-l lasa sa te intimideze ca daca vede ca tie frica nu o sa inceteze.
Funda?

| WeAreSmart a răspuns:

Filmeaza cum te agreseaza, arata parintilor tai si du-te la politie

| JohnMuscalu a răspuns:

Daca ai fii un barbat, atunci cand ar veni la tine i-ai da una in gura, dar atunci cand vezi ca se indreapta spre tine, incearca sa stai pe langa dirigintele tau!

| Kamikaze12345 a răspuns:

Batel si tu pe el!

| NeamtuIonel a răspuns:

Pai dupa mine ar fi mai bine sa-ti faci o gasca sau sa faci sala ceva si'l bati pe alawinking

| Balacciu a răspuns:

Eu nu stiu Dastea.XD

| Alexandru_Adrian_1980 a răspuns:

1 ori faci antrenamesnte si dupa aia il capiezi 2 ori iei o bara de fier si ii dai sa nu se mai scoale laughing)

| Alexandru_Grigore_1985 a răspuns:

Tu te bati cu mâncarea spuni_o că multe și că inltriefiea