| Luigy a întrebat:

Am un telefon Sony Ericsson K750i si l-am resoftat deoarece ecranul era alb, dupa ce l-am resoftat tot alb eracrying! Din cand in cand se vede! Ce ii pot face, pas cu pas, si nu vreau varianta "Du-te in service cu el"DAU funditahappy

Răspuns Câştigător
| bogdan3vl a răspuns:

Nu iti dau varianta du-te la service cu el da iti dau varianta reparatil singur acasa. nu trebuie decat sa intri pe gsmnet.ro si sa comanzi un display nou acolo si til pui pe tel si merge.
dar sfatul meu e sa nu mai bagi bani in telefonul asta e un model f vechi si f prost se strica repede si acum nu mai valoreaza nimic un tel ca asta tinand cont ca eu am luat acum 2 ani doua telefoane din astea la 90 lei amandoua (adica 45 lei buncata) si mi-a mai dat si un card de 1 gb la unu din ele si un incarcator pentru amandoua
mai bine ti-ai lua alt tel si gata ca un display pentru asta e in jur de 60-70 de lei si cu banii astia iti iei un tel mult mai tare decat k750 si mai nou

funda plsssss big grin

3 răspunsuri:
| magazingsmro a răspuns:

Aici
http://www.magazingsm.ro
sau
www.servicegsm.ro lista completa service-uri gsm

| geo9606 a răspuns:

De unde ai gasit soft pentru el.imi poti da linkul?

| Luigy explică:

Nu este telefonul meu! Nu conteaza al cui este telefonul... Dar l-am resoftat si mergea dar l-a desfacut si nu mai merge.Ce sa ii fac, exista vreun update ceva?