| mariusreyrey a întrebat:

As dori si eu sa stiu unde pot face o poza cu o arma(AK) in mana, vreun poligon din Bucuresti?(sunt si minor-17)

Răspuns Câştigător
| Catany13 a răspuns:

Salut! Poti merge cel mai sigur intr-un magazin de airsoft unde au replici 1:1 si iti poti face o poza pe acolo cu ea i spui tipului ca vrei doar o poza daca se poate si nu cred ca te va refuza ca poligon poti gasi pe net fysnow {dot} ro! Daca consideri ca merit funda accept cu mare drag!

Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Descarci o poza cu arma preferata de pe net, iti faci o poza potrivita, dupa care le montezi cu Photoshop.

| relian a răspuns:

Daca ar fi poligoane prin RO nu stiu daca tear primi pe tine acolo mai ales ca esti minor.Trebuie sa stii legile referitoare la arme in RO apoi cauti daca sunt poligoane si eventual megi cu cineva daca legea nu-ti da tie voie singur.Sau tragi o fuga pana in america intri intr-un magazin de arme ceri ce aarma vrei sa vezi, faci poza si aia e laughing Eram curios cu ce te ajuta? zic sa ai poza cu arma ce zici tu

| HeliosMetal a răspuns:

Nu gasesti in Bucuresti, in schimb stiu ca au in Sirira si Iraq, faci acolo niste poze cu AK-urile apoi te baga la stiri