| cstefan96 a întrebat:

As dori un sfat de la voi.Eu am fost in tabara si am stricat un aparat foto.Am strans bani ca sa-l inlocuiesc si am gasit aparat ca al meu numai ca o varianta mai buna. Dupa ce l-am cumparat am observat ca sunt cateva diferente majore intrece cele doua iar parintii mei in tot acest timp cat am strans banii nu stiau ca l-am stricat sau ca l-am schimat.Asadar stiu ca nu e bine sa minti dar in cazul meu va trebui fiindca altfel voi pleca in Italia cu parintii mei deoarece ei mi-au spus ca daca mai fac o prostie, ma vor trimite in Italia si eu nu as dori.Eu le voi spune ca am fost la ziua unui prieten unde au venit mai multi copii iar printre ei era un baiat care avea aparat la fel. Le voi mai spune ca din greseala el o luat aparatul meu, iar eu aparatul lui si din cauza ca plecase a 2-a zi dupa acea petrecere nu am mai putut returna aparatul.Va rog spuneti-mi daca e bine!

Răspuns Câştigător
| danyskete a răspuns:

Salut! Dupa parerea mea ar trebui sa le spui adevarul, nu au ce sa iti faca mai ales daca ti-ai reparat greseala... Totusi era bine sa le spui de la bun-inceput, doar la un moment-dat tot se strica big grin. Eu acum doua zile mi-am scapat telefonul (destul de scump) in Olt si nu l-am mai gasit, le-am spus alor mei, iar zilele aceste astept sa-mi cumpar altul. Deci nu e chiar asa de grav, iar aparatul vechi il poti pastra pentru. vanzarea unor piese si astfel iti vei mai recupera din bani.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Alex_8669 a răspuns:

Daca crezi ca parintii tai nu sa te ierte le-ai putea spune asta. poti sa spui ca prietenul tau ti-a stricat aparatul si el ti la dat pe al lui plus o mica diferenta de bani pe acre i-ai cheltuit facandui un cadou prietenei / sorei tale!

| Smiley9 a răspuns:

Mai bine le spui adevarul...sigur te vor intelegewinking