Uhm,uneori am si eu un gand de genul, dar prefer sa fiu 'natural' eu aleg piercingurile.E mult mai ok, le scoti si ramane gaurile.Ma refer la piercingurile normale, nu la cele 'sarite de pe fix'
Deci doriti sa produceti o leziune asupra epidermei dumneavoastra prin tatuaj?
Ce riscuri implica? Sigur stiti...
Ganditi-va mai intai la cei dragi.
Va sugerez tatuajele cu hena care dureaza in jur de 30 de zile.
La batranete este posibil sa nu va mai doriti acel tatuaj si posibil sa va para rau.
O zi frumoasa, sper sa tineti cont de sfat, asta din experienta unei persoane apropiate care a patit ca dumneavoastra,,,
Probabil treci printr-o faza. Mai asteapta. Si un tatuaj cu o poveste in spate este ceva frumos, dar e bine sa te gandesti bine la ce vrei; mai ales cand vine vorba de un lucru permanent. Succes cu tatuajul.
Daca tie iti place, iti faci.Si ai zis ca nu esti sigur... poti sa iti faci o poza si sa o editezi..stii tu photoshop asa poti vedea cum ti-ar sta tatuajul.
Imi tot imaginez in oglinda cum as arata cu el, e ciudat pentru ca e ceva nou si ma tot intreb daca mi-ar sta bine, asa in mintea mea ador tatuaju
E bine sa incerci lucruri noi, eu zic sa ti-l faci daca chiar iti place si vrei.
Yup, mi l-as face, ma apuc acum de munca pentru el, pentru al doilea m-am gandit la o statie cu fata medusei pe spate, dar mai e mult pana la ala, o sa vedem, cum ma simt cu asta cand o sa mi-l fac, app asta vreau sa fie un tatuaj aztec pe umar