Ca sa inveti trebuie:
- sa fii atent la lectiile din clasa. Daca nu esti atent, cand o sa faci temele acasa nu o sa intelegi nimic.
- cand te duci acasa, citeste lectia de 2-3 ori. NU invata cu televizorul sua calculatorul. Eu invat fragment cu fragment, iar apoi spun totul deodata.
- fa-ti mereu temele. Ca sa intelegi lectiile, trebuie facute temele, deoarece ele te mai invata unele lucruri.
-NU TOCI! Daca ocesti, nu o sa stii nimic, iar urmatoarea zi nu o sa mai stii nimic. Trebuie sa intelegi lectiile.
Daca vrei ca mediile sa iti iasa 8, 9 si 10 trebuie sa inveti ora de ora. Daca copiezi [ la un test spre exemplu ] nu o sa stii atunci cand dai examen.
Daca vrei sa iti iese medii mari la notele care le ai, trebuie sa ai foarte multi de 10.
Multa bafta si tine-te de carte!
Salut. Eu invat astfel:
1)Citesc lectia de 2, 3 ori!
2)Fac niste exerciti pe tema lectiei!
3)Citesc cate 1 propozitie si o repet fara sa ma uit de max. 5, 6 ori! P.S: Asa fa la toata lectia si la toate materiile!
4)Zic toata lectia fara sa ma uit in caiet, carte si daca nu stiu ceva repet din nou!
Sper ca te-am ajutat! Iti urez succes si numai bine!
Păi, pentru a învăța mai ușor poți folosi notițele scrise cu altă culoare (culoarea roșie) o să reții mai ușor și o să îți intre în cap. Pentru a învăța mai ușor poți să îți faci un rezumat la lecțiile care ți le predă profesorul. Eu așa învăț, sper că te-am ajutat. Multă baftă la învățat.