Da stiu multe trucuri dar daca vrei uite id meu de mess si vorbim: andrei.caia99
P.S am 2 carti si un dvd te invat si de alea! funda?
Prima data bati cartile, apoi iti pui un prieten sa iti aleaga o carte din pacet. Ii spui sa se uite atent la ea, sa o retin (tie sa nu ti-o arate) intre timp ce ele se uita la carte tu te uiti care carte este prima si o reti, si i spui prietenului tau sa puna cartea care a aleso deasupra (tu ai retinut cartea de deasupra,[acum e sub cea care a aleso prietenul tau ] ) bati carile de 2/3 ori dar ai grija sa ramana cartea pe care a aleso el (prietenul tau ) deasupra carti care ai memorato tu. Apoi dupa ce ai batut cartile scoti cate o carte din pacet, in ordinea cum sunt asezate ( sa fie asezate cu fata deasupra ) pana cand ajungi sa iti vezi cartea care ai retiunto deasupra sau dedesubtul unei cari ( mai degraba dedesubtul unei carti ) si ii spui prietenului tau ca, cartea care a aleso el este (ii spui cartea care este deasupra cartii care ai memorato tu ) sper ca te-am ajutat, si ai reusit sa faci trucul. Funda? :*