Totul depinde de ea.
Atata timp cat ea nu o sa accepte lucrul asta si va ramane complexata, se vor tine rautatile lant de ea. E vorba despre energia si vibratia pe care o transmite o persoana frustrata. Energie, care se resimte. Hai sa-ti dau un exemplu. E ca si cum ar merge cu un ciolan in mana pe o straduta plina de caini. Cainii miros imediat si latra. corect?
Sincer in cazuri din astea cred ca cel mai bine ar fi sa fi langa ea, stiu ca sunt si idioti care nu o sa se abtina, dar ati putea face si voi la fel. De exemplu daca treceti pe langa un baiat care spune ceva ce o supara, poti incerca sa il faci pe el sa cada intr-o lumina proasta. De genul '' ma baiatule nu stiu ce faci ca sa pari urat, dar functioneaza'' sau ''te rog respira in alta parte, opiniile tale imi albesc parul''. Poate o sa o faci sa rada si asa o sa capete putina incredere... Sper din suflet ca tu si prietena ta sa treceti impreuna peste asta, si sper sa stai langa ea sa o sustii in continuare !
Pe lume mai exista si oameni prosti. Bunul simt lipseste pe aici Linisteste-o si spune-i ca e frumoasa asa cum e. Daca ei o jignesc, ea nu mai are putere sa le raspunda, raspunde-le tu in locul ei.Inchide-le gura!
Intereseaza-te, poate o place cineva si ea nu stie. Poate ii faci rost de o relatie cu un baiat serios care sa ii i-a gandul de la micul "defect" pe care il are