| DopeNope a întrebat:

azi cand am venit de la scoala mergeam pur si simplu pe strada si trec pe langa un copil, el imi zice "bai grasule, ce vrei?" eu nu-i facusem absolut nimic, doar treceam pe langa el, in momentul ala eu i-am zis "ce dracu vrei?" si el mi-a zis "ba, vrei sa-l chem pe... al lui..." sa te bata? si in momentul ala m-am enervat pentru ca m-a amenintat si i-am dat un pumn de a cazut pe jos. Credeti ca am procedat bine?

6 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Ai procedat foarte bine. Chiar mi-ar fi placut sa-l vad pe respectivul intins pe jos. Copiii din ziua de azi sunt foarte needucati. Vorbesc de majoritatea, nu de toti. Tin minte ca, pe vremea cand eram eu mic, cand trecea cineva mai mare, nici nu aveam tupeul sa ridic capul, sa ma uit in ochii lui, daramite sa-i mai si spun ceva urat. Copiii din ziua de azi, in schimb... Singura problema este sa nu ai tu de suferit acum, sa nu intervina cineva mai mare pentru el.

| Saltbae a răspuns:

Dacă pumnul acela nu va avea urmări grave pentru tine, e ok, dar data viitoare încearcă sa ignori. Sau măcar așteaptă sa lovească el primul, ca sa fie ceva gen legitima apărare. Cand faci gesturi d-astea nu știi cum va reacționa persoana, ori se liniștește, ori devine mai rău.

| DopeNope explică (pentru Saltbae):

Nu parea sa aiba nimic, dupa ce l-am lovit a stat sa ma injure si eu am plecat.

| Insideb0i a răspuns:

Bravo frate... bine ai facut. Asa sa le faci smecherasilor de cartier. Dar ai grija sa nu fii incoltit data viitoare. Totusi cred ca ai scris asta doar ca sa te distrezi

| muntelezion a răspuns:

Un puradel jmeker ce bea energizante si poarta pantaloni taiati/mulati? Numai astia se comporta asa. In fine... puteai sa-l ignori sau sa iti bati joc de el intr-un mod subtil, adica iei o atitudine jucausa si il zabacesti cu ceva argumente total in afara subiectului, apoi iti vezi de drum. Io asa fac mereu. Pace! V

| OanaSn a răspuns:

Dupa parerea mea,nu ai procedat bine. Mai bine il ignorai si cred ca asta e cel mai bun mod de a proceda. Daca atat il duce mintea, doar sa te insulte, nu te coborî la mintea lui, ci lasa-l in pace, nu-l băga in seama.