| Marius44467447 a întrebat:

Azi mi-am cam luat bataie de la un baiat, si as vrea sa ma apuc de karate, doar ca eu sunt mai slabanog asa de fel, ceredeti ca o sa ma descurc, ca o sa ma accepte, cam cat costa si cam pe unde as putea sa fac asta in Ploiesti!
Cheers!
Dau funda

Răspuns Câştigător
| Superman1243 a răspuns:

Spune parintilor sa te inscrie la karate, ei sigur stiu unde se face un curs de karate la voi in oras, daca nu intreaba un prieten sau ceva sportivi ei trebuie sa aiba habar, este bine ca vrei sa practici un sport dar tine minte, sa nu faci nimic pentru cineva, adica nu fa karate pentru razbunare sa il bati pe ala, o sa ai mult de pierdut asa in viata! Problemele de genul se rezolva altfel, ii spui directorului, parintilor ca te-a batut iar ignoranta e cea mai puternica arma!
Fa sport ca e sanatos si bafta in continuare!

4 răspunsuri:
| sorinake a răspuns:

Si daca nu gasesti Karate sau nu iti plac poti incerca cu incredere boxul.

O sa iti prinda bine.

Capul sus Marius!

| Violleta2022 a răspuns:

Vorbeste cu parintii tai si spune-le intentia ta, sunt convinsa ca vor gasi o cale sa te ajute.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te descuraja din cauza la greutate. INvata sa folosesti greutatea celuilalt in favoarea ta. La cursurile de aparare aveam unu mai slabut (60 65 kg ) si ii punea mai pe toti la pamant in 15 secunde laughing. Mic si foarte rapid al dracu. Desigur, el fata de noi restul avea ani multi in spate de antrenamente.

| Yon1470 a răspuns:

Te duci la o sala si te interesezi.Normal ca te accepta, pentru ca asta-i si ideea salii, sa aiba elevi cat mai multi.