| NoName_4116 a întrebat:

Azi vara am fumat si m-am lasata cam prin semestrul 1.pentru ca ma`u prin parinti si bla`bla`bla
in fine asta nu conteaza
eu cu o pritena Ioana vrem sa ne apucam iaras
pentru ca tot mergem dupa garaje cu niste prietenii si no ne intraba daca vrem si noi tigara si noi zicem nu
dar vaara asta vrem sa ne apucam iarasi si cum am face fara sa isi dea seama parintii
fara 'nu te apuca'
si chesti dinaste ca nu ma intereseaza!

Răspuns Câştigător
| CastronulCuCeapaVerde a răspuns:

Sa stii ca un "Nu te apuca" ii foarte bun, crede-ma eu am fumat timp de un an, au aflat parintii cu 3 luni inainte sa ma las. Ei nu au zis nimic ba din contra primeam tigari de la mama. Acum nu mai fumez deloc si nici nu simt nevoia sa fumez. Crede-ma ca m-am lasat din cauza ca ma obosea, ma slabea si ma simteam lipsit de energie. Acum cum nu mai fumez sunt plin de viata, mananc mai sanatos si ma simt mult mai bine. Crede-ma tutunul nu ii bun, iti doar da impresia de placere si relaxare, dar crede-ma sunt lucruri mai bune decat asta. Am deja 2 luni de cand nu mai fumez si desi as mai vrea sa pufai o tigare prefer sa nu fac asta. Eu am ajuns sa nu pot sa dorm daca nu fumez o tigara, am decis ca nu fac bine pentru mine si pentru sanatatea mea si m-am lasat. Ii bine ca nu fumezi, ramai asa. Eu ti-as mai zice ca devii o persoana slaba(in sensul de personalitate) daca te iei dupa cei care iti ofera o tigare. Eu zic sa fii tare si sa continui sa zici nu. Ei nu au nici-un drept sa te oblige sa faci ceva ce nu vrei sa faci. Crede-ma stiu ce inseamna tigare; relaxare si stil, dar nu ii deloc TARE sa fumezi, am invatat pe propria piele. Sper ca ai citit pana aici si sper ca imi urmezi sfatul, daca vrei detalii nu ezita sa-mi dai un PM si mai putem vorbi de ce nu ii bine.
PS :Am 18 ani, m-am apucat tarziu.

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| bony a răspuns:

Vrei sa te apuki...(faci o prostie ai sa vezi) dar bun apukate. daca nu vrei sa afle ai tai fumeaza in tympul zilei 100 de tigari sau cate vrei sar asta sa se intample cu 3 orea inainte de a te intalni cu ei sa nu ramana mirosul, pai cam atat. funditalove struck? pup

| UatDăFac a răspuns:

Eşti cam prostuţă.Nu merită fat-o happy
Da`i incolo de prieteni. de curiozitate ...cati ani ai? poti sa imi trimiti un mesaj ti-as fi foarte recunoscatoare :]

| UatDăFac a răspuns:

Da`i incolo de prieteni. auzi, de curiozitate ca`ti ani ai? poti sa imi trimiti prin mesaj? as fi foarte recunoscatoare happy happy

| Alice_9782 a răspuns:

Care-i intrebarea? Hmmm.thinking zici tu "fara nu te apuca".asa ca nu o sa-ti zic astabig grin tot ce zic e ca iti fumezi plamanii si banii tai nu pe ai mei laughingoricum.cred ca fumatul atunci cand nici nu stii ce risti e o prostie doar pentru ca unii cred ca e "smecherthinking de fapt sa stiibig grin "cool" ar fi sa lasi tu tigarea si sa te duci sa-ti aerisesti mintea undeva intr-un parc.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine înveți naibii să scrii corect și lasă fumatul! Parampampammm!

| Str8_8407 a răspuns:

Cea mai buna chestie pe care o poti face e sa te apuci de fumat. Dupa ar merge si un joint mai departe D-zeu cu mila...NOT...Gandestete ca iti ingalbenesti dintii, te lasa mirosul, posibile probleme cu plamanii si multe altele