| imc1995 a întrebat:

Salut tPuhappy care este cel mai mare defect pe care -l poate avea o fata?, dar un baiathee hee?

20 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu fata... tu ce zici?

| Aiicha a răspuns:

Cred că prostia, imbeciliatea, făţărnicia sunt cele mai mari defecte pe care le poate avea un baiat, dar de asemenea si o fata

| Bacemi a răspuns:

Pentru mine la o fata cel mai mare defect ar fi sa nu fie feminina. Si la un baiat spun eu ca ar fi sa para gay, sa aiba trasaturi de fata.

| Vizitiul a răspuns:

Un vocabular murdar, atat fata cat si baiatul.

| Negyox a răspuns:

Nu exista defecte mari si mici. sunt doar defecte. depinde cum le vezi tu. ceea ce pentru mine ar putea si un defect pe care sa il trec cu vederea, pentru tine ar putea fi unul important. happy

| golgeteru a răspuns:

Fata ca are pasarica stramba
iar baiatu putulica mica

asta e cel mai mare defect
sper ca imi dai fundita pentru ca te-am ajutat!

| ZeroBarat1 a răspuns:

Cand te cearta din oricelaughing)

| Jane a răspuns:

Sincer... la o fata sa fie snoaba si la un baiat sa fie nepoliticos si obraznic...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmmm intr-un cuplu ar fi la amandoi infidelitatea dupa mintea mea
Daca nu intr-un cuplu, ci in general la un baiat ar fi violenta.
Si la o fata dupa mintea mea ar fi falsitatea si faptul ca e fitoasa
Sper ca te-am ajutat.
O seara buna!

| TinyPearl a răspuns:

Salut imc1995!

Pentru început, nu există defecte mari sau mici. Există doar persoane care să perceapă un defect într-o măsură mai mare sau mai mică. Spre exemplu, mie ar putea să îmi pară încăpățânarea un defect de neacceptat, pe când tu ai putea sa îl treci cu vederea.
Există multe defecte, bineînțeles. Dintre cele pe care eu nu le pot trece cu vederea sunt superficialitatea, falsa modestie, narcisismul și insensibilitatea.

După părerea mea n-ar trebui sa le clasifici ca defecte pentru fete și defecte pentru băieți. Există doar defecte ale persoanei în general.

Sper să iți fie de folos răspunsul meu!

| Derye a răspuns:

Good point @bacemi, dar totusi...multe fete il plac pe Bil Kaulitz!

Cel mai mare defect pe care il poate avea o fata e sa fie nehotarata. (aici vorbim in cupluri/viitoare cupluri/eventuale cupluri).
La un baiat, ar fi violenta (atat fizica cat si verbala. Azi de ex. m'a abordat un baiat cum ca m'as fi dat la prietena lui [era adevarat, but still]. Dupa ce i'am zis ca nu o sa se mai repete [realizand greseala] ma tot ia cu ma, ba si ii zic: uite prietene, nu vreau sa ne certam. El: vrei sa ne certam? ]

| AvalohAlyn a răspuns:

Nesinceritatea la ambii.Asa cred eu.

| Cuuukii a răspuns:

Gelozia

| imc1995 explică:

BuN frumoase raspunsuri, acum e randul meuhee hee asa e defectele nu sunt nici mari nici mici, sunt defecte, dar defectul pe care nu la-s putea trece cu vederea la o fata ar fi vocabularul, fitele, infidelitatea, pe acestea nu le-as putea trece cu vedereawinking o seara buna happy

| oannah a răspuns:

Fara sa puna intrebari stupide, asa ca tine, iar baiatu sa nu stie sa raspunda la intrebarilaughing)

| alexoprondrina a răspuns:

Eu zic ca cel mai mare defect pe care-l poate avea cineva este lipsa de incredere... sau narcisismul.
fizic.na.nu suntem noi perfecti ca sa-l comentam. Insa nu suport ceva: oricum ai arata nu-i vina ta, dar daca puti a transpiratie sau iti duhneste gura. E DOAR VINA TA.
Deci spalati-va pe dinti si folositi dusul cat mai des!

| Petronela a răspuns:

Pai atat la fata cat si la baiat cel mai mare defect ar fi felul in care vorbeste(adica daca vorbeste urat).

| Razvan a răspuns:

Sa nu stie cand sa taca. Cel mai mare defectI don't want to seeMorile stricate indiferent de sex sunt atat de enervante ca nu stii cum sa o stergi mai repedeoh go onOamenii astia care spun totul despre ei, care nu iti zic nimic nou, si care se baga in viata ta cu "japca" sunt pateticistraight faceMimez interesul, dar in capul meu neuronii(putini la numar) joaca tenishee hee

| pauladrian a răspuns:

Dupa parerea mea orgoliul. Acest aspect apare in prim plan mai ales in acest ''razboi al sexelor''. In rest fiecare dintre noi avem defecte si nu pot fi masurate sau comparate.

| liongirl a răspuns:

Bună!happy
Când fata îşi mănâncă mucii în public şi se comportă ca un băiat.
Când băiatul îşi întinde părul cu placa şi se uită în oglindă ca să vadă dacă are păr în cur.
Îmi cer mii de scuze pentru limbaj, dar scopul scuză mijloacele!laughing
Bye!:*

Întrebări similare