Citesc,ma plimb cu masina,cu bicicleta, vizionez meciuri de fotbal, stau la pc(cam mult ce-i drept) si joc jocuri la pc sau pe site-uri de socializare, ascult muzica, ma uit la filme..merg si la Biserica cand e mai goala si linistita sa ma rog in liniste.
Imi place foarte mult sa citesc, sa urmarest sport si sa ascult muzica.
Numai bine
Buna. In general citesc, mai ales afara, acum cand este atat de frumos. Imi place, de asemenea sa ascult muzica, sa fac miscare...
Hm... Sport. Sport. Sport.
Imi place extrem de mult ciclismul, tenisul si inotul si nu ratez nicio ocazie sa le practic iar mereu dimineata sau seara fac jogging 30-45 de minute. Dar atunci cand nu imi permite vremea sau cand nu am chef, ma uit la un film, ma joc pe computer, cant sau citesc.
Buna.
Pai eu in timpul liber citesc, vizionez anime-uri, ascult muzica ( ma relaxeaza foarte mult ), ies la o plimbare cu prietenii, raspund la intrebari pe TPU, etc.
Mult sport. Imi place sa fiu activa si sa ma mentin in forma. Imi place de asemenea sa ies in oras la cate o cafea cu prietenii sa mai vorbim, sa ma plimb cu iubitul, uneori sa merg la strand sa ma mai bronzez, uneori sa citesc ceva placut mie.
Buna!
-asculti muzica
-citesti
-stai la PC
-te uiti la un film
-desenezi
-te plimbi\sport
-stai cu prietenii
-TV
-vorbeste la telefon
-activitati gen origami
Pai eu ascult muzica deoarece ea da ''suflet'' sportului, pe care il si practic...iar sporturi practic skateboarding, ma plimb cu bicicleta sdar cel mai mult ma distrez cu prietenii...
anonim_4396 întreabă: