| FrozEenSoul a întrebat:

Ce parere aveti de telefonul LG Optimus L5. Adica sunteti multumit de el? Se aude tare in music player? big grin Vreau sa il achizitionez, in noiembrie cand trebuie sa reinoesc abonamentul. Accept si pareri "din auzite " Dau funda, multumesc!

Răspuns Câştigător
| strengaritzza a răspuns:

Atunci cumpara-ti un BlackBerry... Intra pe Orange, si uita-te ce configuratie are acel telefon. E bun din toate punctele de vedere. Si arata si bine, are design frumos. Desi este mare, este un telefon finutz.

2 răspunsuri:
| strengaritzza a răspuns:

Este un telefon bun, in ce sens, m-am referit la aplicatii, nici decum la calitatea lui de a vorbii, baterie, dar eu una n-as da banii pe un telefon cu touch, deoarece nu-s rezistente. Display-ul se duce repede, se zgarie. Mie una nu imi plac telefoanele alea. Sunt foarte sensibile.

Eu te sfatuies sa nu il iei. Mai bine orienteaza-te la un alt telefon, sa fie si bun dar si rezistent.
Si inca ceva, telefoanele de genu acesta, cu sistem android, nu au baterie buna. Sa te tina mult. Mai ales daca vb si mult la telefon si mai asculti muzica. Nu-s telefoane pe care te poti baza.
Eu am Nokia c3. Un telefon simplu, dar sunt multumita de el. Ma tine bateria mult, l-am scapat si pe jos si n-are nimic. Si nu e zgariat.

Sper ca te-am ajutat!
Funda!

| FrozEenSoul explică (pentru strengaritzza):

Pe mine ma interesa ca are ce vreau : Memorie mare (4GB), 512 rami, camera 5 megapixeli autofocus + blitz big grin

| strengaritzza a răspuns (pentru FrozEenSoul):

Atunci cumpara-ti un BlackBerry... Intra pe Orange, si uita-te ce configuratie are acel telefon. E bun din toate punctele de vedere. Si arata si bine, are design frumos. Desi este mare, este un telefon finutz.