Cool Fire Dragon- metal+ice
Soccer Dragon - Cool Fire Dragon+Cool Fire Dragon
Gummy Dragon - Cool Fire Dragon (Dar iti trebuie Ultra Breeding Tree)
Pirate Dragon - intuneric+mud dragon
Sta a fost tot, dar iti mai dau un sfat : pe internet gasesti combinatile lor dar NU sunt corecte!
Sper ca te-am ajutat!(Funda).
Nu sunt bune
Cool Fire Dragon; Soccer Dragon; Gummy Dragon se fac din Dandelion Dragon + Laser Dragon
Cool Fire Dragon nu se face din metal+ice ca am incercat eu si nu mi-a iesit.
Salut! Trebuie știut faptul că acești dragoni sunt rari și ies foarte greu la combinații, dar iată cum i-am obținut eu:
Cool Fire - conectare prin iPhone
Gummy - Nenufar + Laser
Pirate - Dark + Sea
Soccer - Apline + Flaming
Baftă la joc!
Neon (Dark + Electric) + Nenufar (Water + Plant) = Pirate.
Medieval (Fire + Metal) + Alpine (Ice + Earth) = Cool Fire Or Soccer Or Pearl Or
Armadillo Or Flaming Rock
Laser (Fire + Electric) + Dandelion (Plant + Ice) = Gummy or Fluorescent or Laser.
si iti mai dau inca cativa ca sa te bucuri si tu
Legendary Dragon = Cool Fire Dragon + Soccer Dragon
Crystal Dragon = Cool Fire + Soccer
Mirror Dragon = Gummi Dragon + Cool Fire Dragon
Wind Dragon = Gummi Dragon + Cool Fire Dragon
Mie mi-a iesit cool fire punand medieval +alpine[in aceasta ordine] la normal breeding din a 3a incercare, dupa ce prima data am pus alpine +medieval si apoi volcano+ medieval.Va recomand sa incerecati.
-Pirate din Ice Cube si Dark cam 50 %100
-Cool Fire din Vulcano si Alpin 100%100
-Soccer din Ice Cube si Vulcano sau invers 100%100. eu imi doresc sa iti fiu de mare ajutor. Funda plzz. pe facebook ma numesc Smecherul Ady!
Soare Alexandru, sunt aproximativ 75 de dragoni in acest joc si tu zici ca ii ai pe toti? cam imposibil :), si daca nu crezi ca sunt aproximativ 75, priveste aici http://gamelytic.com/dragon-city/dragon-city-complete-dragon-breeding-guide si in legatura cu intrebarea, aici poti vedea cum se obtin toti dragonii Teresa http://gamelytic.com/dragon-city/dragon-city-complete-dragon-breeding-guide
Pai daca pui Laser+Dandelion iti iese Cool Fire Dragon, Gumy Dragon sau Soccer Dragon
Uite daca nu ai cool fire si il vrei eu l-am obtinut din prima de la combinatia pearl + flaming rock (il am de 2 ori si l-am fact de 2 ori la rand cu aceasta cumbinatie daca nu iese din prima mai incearca ai incredere)
Deci treaba sta ca cool fire si soocer ies din aceiasi dragoni si anume alpine+volcano iar pirate nu stiu da am de la daily bonus si mai am si un wind de la daily si uite fb meu pentru ajutor:https://www.facebook.com/Bossalex33?ref=tn_tnmn
Deci adauga-ma si pe mine pe fb Sunt Alexandru Soare am lv 31 si sunt sigur ca te pot ajuta pentru ca am toti dragoni
Cool fire dragon din flame dragon si soccer dragon, gummy dragon din nature dragon si electric dragon, soccer dragon din ice dragon si flame dragon, pirate dragon nu stiu
Nu poti da la breeding ice+flame pentru soccer
Eu folosesc http://dragoncitycheatool.blogspot.com/ ca sa-mi dea gold, mancare si gems :D
M-il dai si mie codu pe mess? ID-U meu de mess ii ionelrus02
Ma puteti ajuta? am si eu o probela. cum se fac legendarii ca nu imi ies deloc si am incercat orice combinatie.
Buna mi-ar placea sa fim parteneri la dr. city eu sunt Gabi Radulescu pirate=lantern fish+vampire cool fire(sau daca esti norocos gummy) =dandelion+laser atat stiu eu caut soccer de mult .
Iti pot respunde eu la 3 din 4, dar cei de mai jos nu au habar ce zic
1)Cool Fire Dragon = vulcano dragon + Alpine Dragon
2)Soccer Dragon = medieval + alpine
vulcano + pearl
Cloud + ice cream
blizzard + dandelion
firebird + mojito
robot + ice
Volcano+pearl:cool fire
cloud+ice cream:cloud
blizzard+dandelion:coral
firebird+mojito:spicy
robot+ice:cool fire
Gummy=dandelion+star dragon(merge)
soccer=fluorescent+laser(merge )
pirrate=rattlesnake+icecube(merge)dar ceva mai simplu pirrate=zombie+seashell
pirrate=watterfal+petroleum
cool fire=vampire+icecube sau soccer+soccer(dar asta e 86%sigur celelalte1OO%
Cum obtin star dragon ca am incercat pamant+energie dar nu iese iese cameleon
Uite,daca vrei soccer incearca vulcano+alpine exista sanse 100% dar daca nu iti iasa din prima mai incearca unui prieten i-a iesit din a 3-a incercare
P.S. Oul arata ca o minge de fotbal
Star=armadilo dragon+laser dragon
Pirate=water+dark
gummy am uitat ca mi-a iesit de la nv 12si am 30
soccer=alpine+volcano
cool fire snoflake + sun
Cool fire= snoflake+sun
pirate=water+dark sau invers
soccer=alpine+medeival
gummy l-am castigat la dayl bonus
Cool fire = laser + dandelion
gummy = firebird + fluorescend ori firebird + battery
soccer = hot metal + snowflake
Cool fire = laser + dandelion.
Gummy = firebird + fluorescend ori firebird + battery.
Soccer = hot metal + snowflake.
Cool fire:volcano+alpine
gummy:firebird+star
pirate:zombie+cloud(trebuie de doua ori imperechiati)
soccer:platinum+blizzard(trebuie de doua ori imperechiati)
Funda?
Daca il vreti pe cool fire faceti combinatia asta dandelion dragon+laser dragon iti esa 100% ca am incercat eu
Mie mi-a iesit prima oara armadilo din alpine+medieval a doua oara mi-a iesit cool fire din alpine+medieval si atreia oara mi-a iesit soccer dragon din alpine+medieval
Aveti incredere in mine pentru ca am incercat si mi-a iesit! soccer=cool fire+cool fire gummy=cool fire+cool fire(ultra breeding) pirate=intuneric+mud dragon cool fire=hot dragon+alpine dragon
Yurisa întreabă: