| KattyR123098 a întrebat:

Cine imi ofera intrebari capcana (noi)!

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un cowboy ajunge intr-un oras din Wild West intr-o zi calduroasa din anul 1878, intr-o zi, pe Vineri sa fi fost. Sta doar 3 zile si pleaca tot pe Vineri. E posibil?
Rbig grina.Pe cal il chema vineri.

Daca un tren electric merge cu uluitoarea viteza medie de 67 de kilometri pe ora de la Bucuresti la Constanta, iar vantul bate dinspre Bucuresti spre Constanta, dar cu o viteza medie de 81 de kilometri pe ora, iar trenul este tot timpul in miscare (presupunem ca nu se opreste), in ce directie va zbura fumul degajat de locomotiva? Sa presupunem ca aceasta cale ferata este perfect dreapta, de la Bucuresti si pana la Constanta.
R:In nicio directive pentru ca nu dejaja fum.

Doar una din afirmatii e adevarata

Doar una din afirmatiile de mai jos este adevarata:
- am 3 sau mai multe fiice
- am cel putin o fiica
- am mai putin de 3 fiice
Cate fiice am?
R:Nicio fiica.

Ai sansa sa castigi o suma frumusica de bani si sa-ti cumperi tot ce iti doresti. Singura problema e ca banii au fost ascunsi intr-una din cele 3 cutii din fata ta.
Nu ai voie sa te atingi de cutii si nu ai la indemana altceva decat logica pentru a descoperi unde sunt ascunsi banii.
Pe cutia rosie scrie: Banii sunt in aceasta cutie.
Pe cutia verde scrie: Banii NU sunt in aceasta cutie.
Pe cutia albastra scrie: Banii NU sunt in cutia rosie.
Doar unul din cele trei mesaje este corect.
Care cutie contine banii?
R:Cutia verde.

Cat este 1/2 din 2/3 din 3/4 din 4/5 din 5/6 din 6/7 din 7/8 din 8/9 din 9/10 din 1000?
R:100

Un barbat merge intr-o seara la o petrecere care de-abia incepuse. Imediat ce ajunge, da peste cap doua pahare din bautura servita, ce contine cuburi mari si frumoase de gheata, apoi se ridica si pleaca. Toti ceilalti petrecareti raman sa se distreze in continuare, pana dimineata. Unii dintre ei beau din aceeasi bautura servita. Toti acesti petrecareti care au baut din aceasta bautura au murit a doua zi, otraviti! De ce nu a murit si barbatul nostru, desi a baut si el din acea bautura?
Se stie ca nu el a adaugat otrava in bautura si ca aceasta nu a fost adaugata in bautura dupa plecarea lui.

IN CE ERA OTRAVA?
R:In gheata.

La intrarea intr-o frizerie sta scris: "Ii barbieresc pe cei care nu se barbieresc singuri si numai pe ei."
Barbierul se barbiereste singur?
R:Nu exista raspuns.

E posibil? 4 femei, 3 pisici?

Doua femei si doua fiice merg la un magazin de animale si cumpara fiecare cate o pisica. In total 3 pisici. E posibil?
R:Explicatie:
E posibil, daca cele doua femei si cele doua fiice sunt: o bunica, o mama si o fiica.
Deci in grupul de femei avem doua mame si doua fiice, insa doar 3 persoane si fiecare isi cumpara cate o pisica.

Care este cea mai simpla cale de a arunca o minge care sa se opreasca la un moment dat si apoi sa se intoarca fix pe acelasi drum la tine?
Esti intr-o incapere normala, in care nu bate vantul si nici nu este curent.
Unde o arunci?

R:In sus.

Intr-o iarna cu multa zapada, un vanator hotaraste sa plece la vanatoare in munti. Nu stim ce voia sa vaneze si nici daca avea sau nu voie sa vaneze iarna, tot ce stim este ca ia urma unui caprior, pe care il urmareste tot mai adanc in munte, mergand pe firul unei vai, iar cand reuseste sa aiba vizibilitate mai buna, pune arma la umar, ocheste cu grija... isi tine respiratia si trage!

Cateva secunde mai tarziu isi da seama de imensa greseala facuta! Cateva minute mai tarziu este deja mort.

Cine/ce l-a ucis?
R:avalansa

Întrebări similare