Ce tare!
cred ca a fost o adevarata aventura!
Bravo voua!
o poveste am patit si eu.Am mers la o colega de ziua ei,si ne plimbam,dupa am vazut un garaj mai spatios sub un blocintunecat,am intrat in el,iar la sfarsitul acestuia se auzeau niste zgomote stranii,am fugit,apoi ca sa aflam ce era ne-am intors,pe o masina era exact atunci desenata o fata de monstru(masina era prafuita asa ca a desenat cu degetul)am chemat si alte fete sa le aratam, toate s-au speriat, iar dupa o usa se misca ceva, asa ca am fugit si nu ne-am mai intors! De atunnci nu mai intru in nici un garaj, Brrrrrr
Cele care se refera la exorcizari sunt cele mai tari (genul filmului,, Exorcizarea lui Emily Rose") pentru ca stii ca sunt reale...
Sunt multe intamplari autentice si la noi. Pe langa o localitate de langa Neamt era o tanara care putea muta stranele din biserica numai cu privirea; tatal ei a gasit-o chiar si agatata de tavan...
Mai cunosc apoi cazul unui baiat care suferea din cauza faptului ca ambii sai parinti se spanzurase-ra.
In timpul rugaciunilor era saltat cam o palma de la pamant in suferintele sale...
Daca va plac senzatiile tari mergeti noaptea pe aici: http://www.descoperauniversul.ro/locuri-bantuite-din-romania