I-am dat unui tip un mare pumn in burta, a cazut pe jos si a inceput sa planga si eu l-am intrebat daca vrea sa chem politia
dupa aia am jucat un fotbal si i-am ars si o minge-n fata
Parinti nu mau atins nici odata...Prima bataie a fost de la fratele meu...in afara de el nu am luat bataie de la nimeni.
De la parinti, nu am avut parte de una, am fost si sunt cuminte in continuare.
De la alti baieti... Nasoale, multe dintre ele.
Abia de curand am inteles ca nu ai ce vorbii cu prostii asa ca tot ce trebuie sa faci este sa le faci fata si gata.
Prima bataie pentru mine si restul care au urmat pana de curand (adica 1 an) au fost oribile.
De acum un an, nu pre mai primesc bataie, pentru ca nu ma mai las batut.
Cum sa o descriu intr-un cuvant? Napsa. Rau de tot. In sensul ca s-a lasat cu "ajutoare" din alta categorie decat cea a scolii sau a natiei (if you know what I mean). Am supravietuit, totusi, pentru o persoana de 13 ani (la vremea aceea).
Prima bătaie... din ce îmi amintesc eu, în clasa a IV-a, de la mama. Nu a fost prea dureroasă. M-a bătut cu nişte linguri de lemn, dezbrăcat.
Şi după aia în clasa a VII-a cu un coleg.
Imi aduc aminte eram cu un prieten in casa la mine si sarit la bataie l-am lovit mult, a cazut jos si confu I-am dat un pumn sub ochi si i-am prins si nasul, a doua zi era vanat...
O bataie de cartier.
Ne-am strans tot cartierul contra altui cartier.
Noi cu pietrii, ceilalti cu toporici deala mici si cutite.
Pac, ne-am batut, m-am ales cu un topor in cap.
A aruncat dupa mine si m-a palit in cap.
Ei bine nu tare dar totusi m-a palit.
M-a cam durut dar na, asta e.
Se mai intampla.
Asta a fost prima mea bataie.
Eu cu 3-4 baieti vs 4-5 baieti (bate, bete, lovituri tari). Dupa am jucat un fotbal cu ei.
Eu doar am primit o palma la scoala un tigan care nu are bani de chiloti(scuze expresia) a venit si mi-a tras o palma la gat si m-a injurat dupa la sfarsitul orelor am mers la el l-am prins la coltu strazi si i-am caftat un pumn in nas de i-o curs sange si gata.