Azi a fost Sf Vasile...
Avem Crăciunul și revelionul pe vechi săptămâna viitoare
Ah da. La un moment dat o sa fie si anul nou chinezesc. uraa
Nu știu de alții, pentru mine fiecare zi are farmecul ei, și nu mă refer la sărbători. Trăiește clipa.
Bucura-te de fiecare zi ca esti in viata, nu stii daca maine dimineata mai deschizi ochii. Bucura-te ca iti da Dumnezeu zile sa te mantuiesti, multi n-au parte de placerea asta.
Motivele ti le faci, la fel si altii ar trebui sa le faca. In acelasi timp, intr-o anumita masura, le faci motive altora, la fel cum si altii ti-ar face motive tie.
Nu prea ma bucur de noul an. Naiba știe ce ma mai așteaptă și asa a fost din rău în mai rău. 2020 covid, restricții, măști. 2021 tot la fel, dar m-am și infectat cu covid. Miros și gust care a venit înapoi ( complet) după 8 luni. Apoi aflu ca mama sufera de cancer. Oare mai am motive sa fiu fericit? Revelion a fost doar pentru unii, eu practic urmăream artificiile din pat.
Mda nici pentru mine nu au fost ani buni ultimii. Sanatate tie si familiei tale iti doresc. Cine stie, poate anul asta se mai indreapta lucrurile.
Mulțumesc, asemenea și ție.
Mmm, angajeaza-te la un startup și o să vezi oameni veseli, energici și motivați mereu
Si nopti nedormite... nu mersi.
Davyduchiha2001 întreabă: